Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Compozitorul Marius Moga va deveni tătic: Logodnica sa, Bianca Lăpuște, a făcut… burtică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marius Moga, cântărețul și compozitorul albaiulian dedicat genului pop și muzicii dance, denumit și ”micul Mozart”, va deveni tătic. Reporterii ziarului Click i-au surprins pe cei doi, în zona Dorobanți din București, după ce au ieșit de la o clinică de obstetrică şi ginecologie, acolo unde multe mămici din showbiz şi-au făcut veacul de-a lungul timpului. Pe imagini se vede că Bianca Lăpuște a făcut burtică. Bianca LapusteDespre faptul că Marius și Bianca vor avea un copil s-a vorbit de la începutul anului 2015 iar acum, putem spune, că sarcina este confirmată.

Au râs, s-au hârjonit, s-au îmbrăţişat pe stradă, de parcă toată lumea era a lor.

Marius Moga şi Bianca Lăpuşte, frumoasa ştiristă cu chip de păpuşă Barbie, au toate motivele să se comporte aşa, căci după numai un an de relaţie, se pare că barza le bate la uşă. Trupul Biancăi a prins deja rotunjimi de gravidă, iar burtica se zărea frumos prin bluza mulată pe care o purta viitoarea mămică.

De remarcat că în iarnă, atunci când cei doi s-au lăudat pe Facebook cu pozele din SUA, blonda era subţirică, trasă prin inel. Contactată telefonic, protevista a fost zgârcită cu declaraţiile, dar nu a negat ceea ce se vede, evident, în fotografii. “Nu pot nici să confirm, nici să infirm”, ne-a spus ea, nedorind să ne spună dacă putem vorbi de Marius Moga tătic.

În schimb, prieteni din anturajul ei ne-au dat mai multe detalii. “Într-adevăr, la clinica respectivă, Bianca şi-a făcut nişte investigaţii de sarcină, ea şi Marius se iubesc atât de mult încât abia aşteaptă să fie părinţi. În ultima vreme, Bianca nici nu a mai trecut pe la studiourile lui Marius Moga, căci acolo se renovează, iar femeile însărcinate nu au voie să stea în miros de vopsea”, ne-au declarat sursele amintite.

Marius Moga şi Bianca Lăpuşte sunt împreună de un an şi trei luni, iar relaţia a avansat cu paşi repezi. Punctul culminant s-a produs în noiembrie 2014, când juratul de la “Vocea României” a cerut-o de nevastă în direct, în cadrul emisiunii de la PRO TV.

Sursa Click


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea