Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Economie

Compact Construct a câștigat și a doua licitație din cadrul lucrărilor de restaurare a Centrului Militar Județean

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Contractul de lucrări de înlocuire tâmplarie exterioară la obiectivul ”Restaurare clădire Centrul Militar al Județului Alba” a fost câștigat de firma Compact Construct.

Firma a înaintat cea mai bună ofertă dintre cei 4 participanți la licitația lansată de Consiliul Județean Alba în luna septembrie, respectiv 152.840 de lei (cu peste 100.000 de lei mai puțin decât valoarea estimată a contractului).

Odată cu atribuirea noului contract suma alocată din bugetul județului pentru lucrările de restaurare a clădirii Centrului Militar ajunge la o valoare de peste 250.000 de euro. Prima licitaţie a fost lansată de Consiliul Judeţean Alba în luna noiembrie 2011 iar contractul de lucrări a fost atribuit tot firmei Compact Construct SRL din Alba Iulia care a făcut cea mai bună ofertă (1.043.092 de lei) dintre cele 9 firme participante.

Potrivit șefului Direcţiei Tehnice din cadrul CJ Alba, Dan Popescu, după reabilitarea şi restaurarea faţadei și parterului clădirii situate în apropierea Porţii a III-a a Cetăţii Alba Carolina, care în momentul de faţă nu se integrează estetic în peisaj, se doreşte amenajarea unui centru de informare turistică, a unei cafenele şi a unui atelier pentru artişti.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

INFORMARE – solicitare de aviz activități de explorare în perimetrul VALEA LEUCII – 26 aprilie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

INFORMARE – solicitare de aviz activități de explorare în perimetrul VALEA LEUCII – 26 aprilie 2024 Această informare este efectuată de: SC LEM RESORUCES SRL cu sediul în Bucureşti, Str. Mircea Eliade, nr. 14, sector 1, camera1, et.1, ce intenţionează să solicite de la Administraţia Naţională „Apele Române” aviz de gospodărire a apelor pentru desfăşurarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea