Codul Rutier, băut şi strivit de maşini neînmatriculate, conduse de şoferi fără permis

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

lLucr\tori din cadrul Serviciului Rutier Alba, `n timp ce efectuau activit\]i de supraveghere [i control al traficului rutier pe DN1 `n afara localit\]i C@lnic au oprit pentru control un autoturism care nu avea montate pl\cu]ele cu numerele de `nmatriculare. Autoturismul era condus de Gheorghe C., de 43 de ani, din comuna Cut, despre care poli]i[tii au aflat din vertific\rile ulterioare c\ nu de]ine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar autoturismul pe care-l conducea nu este `nmatriculat. Mai mult, deoarece [oferul de ocazie emana miros de alcool, lucr\torii de poli]ie i-au solicitat s\ se supun\ test\rii cu aparatul etilotest `ns\ acesta a refuzat, refuz@nd de asemenea [i recoltarea de probe biologice de s@nge. Gheorghe C. va fi cercetat penal.
lLucr\tori din cadrul Poli]iei C@mpeni au oprit pentru control pe strada Horea un autoturism condus de Ioan N., de 32 de ani, localnic. ~n urma test\rii acestuia cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,79 mg/l alcool pur `n aerul expirat, motiv pentru care b\rbatul a fost condus la Spitalul C@mpeni unde i-au fost recoltate probe biologice de s@nge, `n vederea stabilirii gradului de alcoolemie.
lLucr\tori din cadrul Biroului Poli]iei Rutiere Alba Iulia au intervenit pentru solu]ionarea unui eveniment rutier ce a avut loc pe strada Br@ndu[ei din municipiul Alba Iulia, soldat cu avarierea a dou\ autoturisme implicate. Poli]i[tii au descoperit c\ Vasile G., de 20 de ani, din comuna Vin]u de Jos, unul dintre conduc\torii auto implica]i, nu posed\ permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. (N.I.T.)

USR - Alegeri parlamentare 2020
PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419