Rămâi conectat

Cultură Educație

Codul Rutier, băut şi strivit de maşini neînmatriculate, conduse de şoferi fără permis

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

lLucr\tori din cadrul Serviciului Rutier Alba, `n timp ce efectuau activit\]i de supraveghere [i control al traficului rutier pe DN1 `n afara localit\]i C@lnic au oprit pentru control un autoturism care nu avea montate pl\cu]ele cu numerele de `nmatriculare. Autoturismul era condus de Gheorghe C., de 43 de ani, din comuna Cut, despre care poli]i[tii au aflat din vertific\rile ulterioare c\ nu de]ine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar autoturismul pe care-l conducea nu este `nmatriculat. Mai mult, deoarece [oferul de ocazie emana miros de alcool, lucr\torii de poli]ie i-au solicitat s\ se supun\ test\rii cu aparatul etilotest `ns\ acesta a refuzat, refuz@nd de asemenea [i recoltarea de probe biologice de s@nge. Gheorghe C. va fi cercetat penal.
lLucr\tori din cadrul Poli]iei C@mpeni au oprit pentru control pe strada Horea un autoturism condus de Ioan N., de 32 de ani, localnic. ~n urma test\rii acestuia cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,79 mg/l alcool pur `n aerul expirat, motiv pentru care b\rbatul a fost condus la Spitalul C@mpeni unde i-au fost recoltate probe biologice de s@nge, `n vederea stabilirii gradului de alcoolemie.
lLucr\tori din cadrul Biroului Poli]iei Rutiere Alba Iulia au intervenit pentru solu]ionarea unui eveniment rutier ce a avut loc pe strada Br@ndu[ei din municipiul Alba Iulia, soldat cu avarierea a dou\ autoturisme implicate. Poli]i[tii au descoperit c\ Vasile G., de 20 de ani, din comuna Vin]u de Jos, unul dintre conduc\torii auto implica]i, nu posed\ permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Din cauza catastrofei de la BAC, patru licee din județul Alba nu vor mai putea organiza admitere în clasa a IX-a

Unirea Ziarul

Publicat

în

Din cauza catastrofei de la BAC, patru licee din județul Alba nu vor mai putea organiza admitere în clasa a IX-a, din anul viitor Din cauza promovabilității foarte proaste la sesiunile de vară și de toamnă ale examenului de bacalaureat din anul 2023, 4 licee din județul Alba nu vor mai avea dreptul să organizeze […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea