Rămâi conectat

Actualitate

COD GALBEN de ploi și vijelii în Alba și alte 11 județe: Descărcări electrice, intensificări ale vântului și grindină, până miercuri seara

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Meteorologii au instituit cod galben de ploi și instabilitate atmosferică temporar accentuată, în Alba și alte 11 județe, valabil în intervalul  27 mai, ora 16.00 – 29 mai, ora 23.00.

Vor fi perioade de timp în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată îndeosebi în zonele de deal și de munte, precum și în regiunile vestice, nordice, sud-vestice și centrale.

Se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp, iar pe arii restrânse 35…50 l/mp.


Notă:
Gradul de instabilitate atmosferică se va menține accentuat pe tot parcursul acestei săptămâni, în majoritatea regiunilor.

O altă avertizare cod galben de ploi și instabilitate atmosferică a fost stabilită pentru intervalul 27 mai, ora 18.00 – 28 mai, ora 06.00.

Instabilitatea atmosferică va deveni deosebit de accentuată în Banat, vestul și nordul Olteniei, Crișana, Maramureș și vestul Transilvaniei, unde vor fi averse torențiale, frecvente descărcări electrice, grindină și vijelii.

Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și izolat 40…50 l/mp.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea