Ziarul Unirea

Claudiu Oara și Romică David, noii atacanți ai CSU Alba Iulia! Achiziții importante pentru formația universitară

CSU Alba Iulia, echipa universitară înființată în vară, liderul Seriei a 2-a din Liga a 5-a, a reușit o campanie extrem de importantă de achiziții în această perioadă! Astfel, în retur, ofensiva grupării pregătire de Vasile Ursu va avea în componență atacanți ce au evoluat în toamnă cu două eșaloane mai sus, în Liga a 3-a, Claudiu Oara (Unirea Alba Iulia) și Romică David (CNS Cetate Deva).

Noi ne pregătim deja pentru campionatul viitor, cel de Liga a IV-a, tocmai din acest motiv am înregimentat jucători importanți din fotbalul județean. Vrem să promovăm, să avem un parcurs cât mai lung în Cupa României, scopul nostru fiind ca prin rezultatele obținute să facem o imagine la nivel național pentru Universitatea 1 Decembrie din Alba Iulia„, a spus Vasile Ursu.

ELIT

*Cinci plecări, între care și F. Himcinschi!

Gruparea universitară a mutat și la capitolul „plecări”, renunțând la 5 jucători, Barbu, Laslău Perța, Lupea și F. Himcinschi. Ultimul. cel mai răsunător nume de pe lista despărțirilor va ajunge sun comanda tatălui său, în cealaltă serie a Ligii a 5-a, la Performanța Ighiu.

Aceștia se adaugă altor nume importante înregimentate în această pauză competițională, cum ar fi Javla (Sportul Petrești), N. Rus (Unirea Dej), Apetri (Industria Galda) și M. Domșa (CS Ocna Mureș), aproape de a semna fiind și D. Dup (Sticla Turda). Reunirea este prevăzută luni, 21 ianuarie, în acelaști timp cu Metalurgistul Cugir și Unirea Alba Iulia.

Cu un buget de 200.000 de lei pentru acest sezon, echipa Universității „1 Decembrie 1918” a devenit rapid o forță în Alba și se bate la promovare cu o altă echipă nou înființată, Hidrimecanica Șugag, ce se află la un punct în spate în ierarhie.

Dan HENEGAR