Circov (Performanța) Ighiu, fractură de metatarsiene și în pericol să rateze returul! Camerunezul Tebo nu merge în stagiul centralizat

Amicalul cu FC Hermannstadt 2 a fost unul cu ghinion pentru Alexandru Circov, mijlocașul Performanței Ighiu, care s-a ales cu o fractură a metatarsienelor la piciorul drept. Situația este destul de complicată pentru Circov, care trebuie să mai aștepte câteva zile pentru a afla dacă este nevoie și de o intervenție chirurgicală.

Este cert că fotbalistul pregătit de Mihai Manea va rata cantonamentul centralizat de la Codlea, iar recuperarea este una anevoioasă, iar Circov nu va putea juca în prima parte a returului, asta în caz fericit, dar există riscul să nu fie apt toată partea secundă a sezonului.

ELIT

*Camerunezul Tebo pleacă în 17 februarie

În cantonamentul din Brașov nu va ajunge nici fundașul Tebo Franklin, testat în trei partide de verificare de divizionara terță. Camerunezul în vârstă de 19 ani a ajuns în România cu viză turistică, a fost în probe și la Oțelul Galați și trebuie să părăsească țara în 17 februarie. Acesta provine de la academia Ouragan Yaounde și vrea să se lanseze în fotbalul european de la Performanța. „Am venit aici pentru a încerca să-mi urmez visul de a ajunge fotbalist profesionist şi a juca la o echipă importantă. Fotbalul românesc mi se pare mai tehnic decât cel din Africa. Mă simt pregătit să joc la orice nivel în România”, a declarat Tebo pentru liga2.ro.

Performanța Ighiu vrea să-l înregimenteze pe fotbalistul african, ce a arătat destule calități în perioada cât s-a pregătit la diviyionara terță, însă trebuie să limpezească situația. „Am discutat cu impresarul și cu fotbalistul pe această temă. Intenționăm să-l achiziționăm, dar să vedem sub ce formă. Trebuie să se rezolve anumite chestiuni, să plece în Camerun și să revină cu viză de muncă sau de studii. Există posibilitatea să rateze perioada de transferuri, dar în același timp să vină liber de contract, caz în care putem să-l legitimăm oricând. Cel mai neplăcut lucru, pe termen scurt, este să-l aducem numai la vară”, a declarat Armando Popescu, finanțatorul Performanței.

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...