Rămâi conectat

Sport

Cine face transferuri fără bani?

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Până la clarificarea situaţiei financiare, conducătorii albaiulieni întocmesc de zor liste cu jucători care să întărească lotul în vederea abordării noului sezon competiţional. Preşedintele Eutin Bojin, care este un cunoscut impresar i-a adus în ţară pe camerunezii Arnaud Monkam Nguekam (mijlocaş ofensiv de 25 de ani) care a evoluat la Lov-Ham Bergen, în Norvegia şi Olomo Nkodo Leon Basile (atacant de 21 de ani) de la echipa cameruneză Mbalma Ijo FC. Ei au susţinut ieri probe de joc la Pandurii Tg. Jiu, antrenorul gorjenilor urmând să se pronunţe.
Sunt aşteptate două reveniri, Alexandru Filip, jucător liber de contract, aflat şi în atenţia cluburilor FC Snagov şi FC Botoşani. „Mi-aş dori să revin la Alba Iulia, unde m-am simţit foarte bine. Păcat că timpul a fost scurt şi nu am putut să demonstrez ceea ce pot cu adevărat”. Apoi, Dragoş Boboc, fundaş stânga, care ar putea reveni în Cetatea Marii Uniri, deoarece transferul acestuia la o echipă din străinătate a căzut.
Pe listă se mai află Lucian Itu (Săgeata Năvodari), Mihuţ (UTA Arad), Sfârlea şi Selagea (FC Bihor). S-ar mai putea vorbi de ivorianul Y. Camara, însă nimeni nu se poate pronunţa atâta timp cât situaţia financiară a clubului este departe de a fi rezolvată. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Alba Iulia, victorii pe linie la Under 13, baschet feminin!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia are victorii pe linie la Under 13, baschet feminin, fetele conduse de antrenorul Valentin Urian având 8 meciuri adjudecate. Echipa de baschet feminin Under 18 a Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia are victorii pe linie în această stagiune, câștigând toate meciurile susținute, 8 la număr. Ultimul turneu s-a disputat, recent, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea