Rămâi conectat

Sport

Cinci sportivi din România, la Campionatul European de powerlifting Juniori si Subjuniori din Oroshaza, Ungaria

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Olimpia Olariu powerlifting 11În perioada 7-11 aprilie va avea loc Campionatul European de powerlifting, Juniori si Subjuniori din Oroshaza, Ungaria.

România va fi reprezentată în cadrul acestei reuniuni sportive de un număr de 5 sportivi. La masculin vom fi reprezentaţi de 3 sportivi: Alexandru Cazacu (cat. 93 kg), Gheorghe Moise (cat. 66 kg), Laurentiu Avram (cat. 74 kg) iar la feminin de 2 sportive: Maria Bîndac (cat. 52 kg) şi Maria Balea (cat. 52 kg). Dintre aceștia, Laurenţiu Avram și Maria Balea reprezintă CS Zamolxis Alba Iulia.

 

 În cadrul competiţiei vor participa 128 de concurenti din care 78 la masculin si 50 la feminin. Un număr de 18 natiuni vor lua parte la eveniment, federaţia europeană de profil –EPF- punând la dispozitia doritorilor un stream live de înaltă calitate.

La acest Campionat European, România are si un arbitru international, în persoana sibianului Marius Raica. Delegatia României va fi condusă de către Ovidiu Pănăzan, secretar general FRP. România se află si în acest an printre natiunile cu sanse la câstigarea medaliilor puse în joc, reprezentativa noastră consolidându-şi în ultimii ani această calitate. Evolutia sportivilor români poate fi urmărită la adresa http://goodlift.info/live.php

La întoarcerea reprezentativei naţionale, la Timişoara, va fi organizată o conferinţă de presă în care vor fi prezentate rezultatele obținute în Ungaria.

Ovidiu Pănăzan, Secretar general FRP


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea