Centrul Cultural Cugir: Invitație la spectacolul cu piesa ,,Old Love”, jucată de actorii Teatrului ,,Alexandru Davila” din Pitești

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Centrului Cultural Cugir găzduiește marți, 20 noiembrie a.c, spectacolul cu piesa ,,Old Love” (Iubire veche) prezentată de Secția Dramă a Teatrului ”Alexandru Davila” din Pitești.

,,Old Love” este o comedie romantică în două acte, cu note de dramă personală, ce expune povestea cu final fericit, tip Hollywood, într-un decor auster, constituit din câteva obiecte de mobilier alb, ce contribuie la nota specială, minimalistă, a piesei.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

,,Old Love” își are acțiunea în zilele noastre, ce-i leagă timp de aproape trei decenii pe măruntul funcționar Bud Mitchell și pe soția patronului său, Molly Graham, cu întâlniri sporadice și discuții presărate cu umor, repede uitate de către ea, dar constituind pietre ale unei construcții afective solide pentru el. Însă pasul decisiv nu este făcut până când cei doi nu sunt singuri, liberi de obligațiile de familie, ea vaduvă, el divorțat.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Piesa regizată de Daniel Bucur îi are în distribuție pe cunoscuții actori: Constantin Cotimanis, Iulia Dumitru, Paula Chirilă, Robert Tudor.Scenografia: Francesca Cioancă. Muzica originală: Nicu Alifantis. Rezervări pentru bilete se pot face la sediul Centrukui Cultural – tel. 0258.755.767. (C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419