Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cel mai mare violator din istoria României, prins de polițiști: Cum acționa bărbatul care se dădea drept medic

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cel mai mare violator din istoria României, prins de polițiști: Cum acționa bărbatul care se dădea drept medic

În cursul zilei de miercuri, 14 iunie, polițiștii din București l-au prins și încarcerat pe Bogdan Giuseppe, cel care era condamnat la 30 de ani de închisoare pentru violuri și agresiuni sexuale. Pe numele bărbatului s-au acumulat deja 92 de plângeri de viol.

”Miercuri, 14 iunie 2023, polițisti din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale au depistat un bărbat, în vârstă de 57 de ani, pe numele căruia, la data de 14 iunie 2023, Judecătoria Sectorului 6 Bucuresti a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 30 de ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și agresiune sexuală în scopul producerii de materiale pornografice.”, anunță Poliția Capitalei.

Cum acționa cel mai mare violator din istoria României

Bogdan Giuseppe care ar fi pretins că este medic ginecolog sau psihiatru a fost arestat la domiciliu încă de anul trecut, pentru 31 de fapte de viol şi agresiuni sexuale. Ulterior şi alte femei au cerut sprijinul autoritatilor, iar individul a fost acum arestat.

„Bogdan Giuseppe a creat mai multe conturi de e-mail, pe care le afişa pe internet ca adrese de corespondenţă pentru diverse interviuri de angajare pentru anumite poziţii de muncă. În acest mod, el îşi atrăgea victimele. După ce persoanele se arătau interesate de posturile respective, erau îndrumate către un medic cu care ar fi colaborat pretinsele firme care făceau angajări, medic care nu era altcineva decât cel ce genera şi mesajele de anunţ, fără ca în realitate să şi deţină calitatea de medic”, conform anchetatorilor.

Când respectivele fete ajungeau la cabinetul său, el se dădea medic. În respectivul cabinet se aflau mai multe camere video, care filmau „controalele” ginecologice, făcute pe baza faptului că tinerele ar fi avut probleme medicale şi necesitau îngrijire. „Toate aceste proceduri false, erau utilizate doar în privinţa satisfacerii sexuale personale”, mai spun anchetatorii. În 2017 procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti l-au trimis în judecată pentru 31 de violuri, 23 de agresiuni sexuale şi 48 de fapte de violare a vieţii private. În total ar fi păcălit 92 de femei.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale

Unirea Ziarul

Publicat

în

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale În urma închiderii totale a circulaţiei feroviare între stațiile Bekescsaba – Lokoshaza, petnru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară de către administrația ungară – MAV Start, la sfârșitul lunii viitoare vor interveni modificări în circulaţia trenurilor CFR Călători. Dintre acestea, trenurile Ister și Dacia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea