Rămâi conectat

Sport

Cel mai bun echipier al Unirii, căpitanul Adrian Pascal trage semnalul de alarmă: „Nu ştiu cât mai rezistăm în aceste condiţii”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

    FC Unirea Alba Iulia a izbutit parcursul pozitiv din tur graţie evoluţiilor remarcabile trecute în dreptul portarului Pascal, considerat cel mai bun portar din serie. Şi fără tăgadă că fără paradele goalkeeperului hunedorean, punctele din dreptul formaţiei lui Gherman erau cu mult mai puţine. Cu numai 10 goluri primite în 15 etape, „alb-negrii” sunt primii în topul defensiv al seriei vestice, alături de fosta prim-divizionară Poli Timişoara.
Purtătorul banderolei de căpitan al divizionarei secunde din Cetatea Marii Uniri, Pascal consideră că situaţia existentă la Alba Iulia afectează din  plin pregătirea din această perioadă. „Noi încercăm să mergem înainte, să ne pregătim cu speranţa că lucrurile se vor rezolva cât mai repede. Am mai trecut prin momente de acest gen în carieră, însă parcă nu atât de grave”, a precizat Pascal, ce şi-a păstrat imaculată plasa în 5 jocuri disputate pe „Cetate”, fiind învins în numai două rânduri, remizele cu Poli Timişoara şi Juventus Bucureşti. „Ceea ce se întâmplă ne afectează pe toţi. Azi mâine intrăm în a treia lună de contracte neplătite şi nu ştim ce se va întâmpla, cum arată viitorul, ce se vrea cu echipa”, a mai punctat remarcatul turului.
lNe macină incertitudinea!
În intersezon portarul în vârstă de 31 de ani a primit o ofertă concretă de la o formaţie ce are gânduri de promovare, însă a fost declarat netransferabili de oficialii albaiulieni. „Este un moment neplăcut şi efectiv nu ştim cât vom mai rezista în asemenea condiţii. O să vină zile cu două antrenamente, cu mult efort fizic, e greu de anticipat ce se va întâmpla câtă vreme s-au acumulat nemulţumiri ce pot răbufni”, a mai precizat Adrian Pascal, ce trage un semnal de alarmă în privinţa viitorului.
Jucătorii unirişti au la activ neplata a două rate de contract şi a patru prime din tur şi încă n-au primit un termen cert din partea şefilor clubului în privinţa încasării drepturilor restante. „Noi ne-am făcut datoria în toamnă, am adunat 22 de puncte, un parcurs neaşteptat pentru mulţi. Acum ne macină incertitudinea, aşteptăm să ni se spună ce se vrea, să ni se transmită un termen exact”, a conchis purtătorul banderolei de căpitan al Uniri, cel mai utilizat echipier al Unirii în primele 15 etape, când a ratat numai 5 minute (eliminare în jocul cu CSM Rm Vâlcea).
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena

Dan HENEGAR

Publicat

în

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena, în 18-21 aprilie Echipa de volei feminin gimnaziu a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” Blaj a câștigat turneul final de la Brăila și a devenit, pentru al doilea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea