Rămâi conectat

Politică Administrație

Cea mai amplă acțiune de ecologizare, la care e chemată toată comunitatea, începe în 1 aprilie: ”Sebeș, un oraș curat! Împreună reușim”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cea mai puternică acțiune de ecologizare, la care e chemată toată comunitatea, începe în 1 aprilie: ”Sebeș, un oraș curat! Împreună reușim”

”Ca nişte buni cetăţeni ai Sebeşului şi ca tot omul gospodar care se pregăteşte pentru sărbătoarea Paştelui, începem curăţenia generală!”, transmite Primăria Sebeș, marți, într-un comunicat de presă.

Primarul Municipiului Sebeş, Dorin Nistor, cheamă întreaga comunitate locală în sprijinul primăriei pentru a susţine cea mai amplă acţiune de ecologizare.

Campania se numeşte „SEBEŞ, UN ORAŞ CURAT! Împreună reuşim!” şi va avea startul oficial în data de 1 aprilie 2017, ora 10,00.

Citește și: Top 10 companii care au contribuit la bugetul local din Sebeș

Scopul principal îl reprezintă desfiinţarea rampelor clandestine de deşeuri şi conştientizarea populaţiei privind respectarea regulamentului de curăţenie a oraşului şi respectarea legii protecţiei mediului.

Începând cu prima zi a lunii aprilie, Primăria Municipiului Sebeş va avea alături toate serviciile şi instituţiile abilitate (SC Green Days, Poliția Locală, Serviciul Public Administrarea Patrimoniului, Serviciul Public de Asistenţă Socială, ISU), precum şi numeroşi agenţi economici care şi-au anunţat sprijinul, şcolile sebeşene, iar împreună vom derula acţiuni în teren, în toate zonele cu deşeuri pe care le-am identificat. Rampele clandestine vor fi desfiinţate, iar în viitor zonele vor fi monitorizate permanent.

Anunţăm cetăţenii, pe această cale, că supravegherea se va face cu maximă seriozitate, iar cei care vor mai arunca gunoaie pe spaţiul public, în locuri nepermise, vor risca amenzi, în conformitate cu noul regulament local privind deşeurile şi curăţenia şi în conformitate cu O.U.G. nr. 195/2005, privind protecţia mediului.

Am identificat locaţiile cu probleme şi am definit următoarele puncte de întâlnire pentru sâmbătă, 1 aprilie, la ora 10.00:

  • la Şcoala „M. Kogălniceanu” (cartierul M. Kogălniceanu);
  • în parcul de joacă pentru copiii (cartierul Valea Frumoasei);
  • în parcul de joacă de la catedrala ortodoxă (cartierele Aleea Lac, Aleea Parc);
  • în Parcul Arini, str. Depozitelor 2, la ISU Alba – Garda Sebeş;
  • sub Motel, zona depozitelor (intersecţie str. Aurel Vlaicu cu str. Sticlarilor);
  • la căminul cultural din Lancrăm (zona Lancrăm);
  • la şcoala din Răhău (zona Răhău);
  • str. Energiei, bloc 10, Petreşti.

Facem apel către întreaga comunitate locală astfel încât, printr-un efort comun, să contribuim la un oraş curat, care să ne dea sentimentul apartenenţei şi să ne responsabilizeze.

Avem convingerea că toţi cetăţenii municipiului Sebeş vor răspunde prin gestul simplu al curăţeniei în zona propriei locuinţe, dând un exemplu pozitiv. Astfel, împreună putem genera schimbarea pe care ne-o dorim în Sebeş. În acelaşi timp, adresăm public rugămintea ca locuitorii să se alăture acestor demersuri și să respecte regulile care vor fi impuse.

Reprezentanţii Primăriei Municipiului Sebeş vă stau la dispoziţie pentru sugestii, iar în acest sens vă comunicăm datele noastre de contact:

  • adresa de email: [email protected];
  • numerele de telefon: 0258 731006,  731004, fax:  0258 734187;
  • Facebook/Primăria Municipiului Sebeş

Ne dorim un oraş curat, în care deşeurile să fie colectate selectiv, prin urmare mai ieftin, un oraş cu trotuare curate, cu ambalaje care îşi găsesc locul firesc, în coşul de gunoi. Un oraş fără zone periferice invadate de gunoaie.

Fie ca acest demers de buni gospodari ai oraşului să vină în întâmpinarea sărbătorilor pascale şi să ne regăsească într-o colaborare deschisă, benefică pentru întreaga comunitate.

Compartimentul Relaţii Publice şi Comunicare,

Primăria Municipiului Sebeş


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea