Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Ce i-a povestit Oana Badea prim-vicepreședintelui PNL, legat de candidatura la primăria Aiud. Andreea Paul: ”Are prima șansă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Andreea-PaulPrim-vicepreședintele PNL, Andreea Paul, a demarat marți o campanie de informare publică cu privire la doamnele candidate ale PNL la alegerile locale din 2016, iar prima pe listă, cu care a început campania, a fost Oana Badea, despre care spune că ”are prima șansă la primăria din Aiud”. În articolul postat, deputatul Andreea Paul a arătat ce i-a povestit Oana Badea, legat de candidatura la primăria Aiud.

Citește și: Mircea Hava: La Aiud s-a făcut un sondaj în care Oana Badea a câștigat detașat. A apărut Florea, vom mai face unul

Mai jos, articolul integral semnat de Prim-vicepreședintele PNL, Andreea Paul:

”Ca Prim-vicepreședinte al PNL, demarez azi o campanie amplă de informare publică cu privire la doamnele candidate ale PNL la alegerile locale care se apropie. Voi începe cu Oana Badea, consilier local PNL, care a intrat în cursa pentru primăria Aiud. „Energia unei administrații locale trebuie definitiv decapușată și în întregime dedicată cetățeanului„, mi-a spus Oana. Am să-i redau întreaga ei poveste aici:

„Înainte să fiu om  politic,  viata  a  făcut  câteva  alegeri  în  locul  meu.  Locul nașterii mele,  Aiudul și aiudenii rămân rostul existenței mele în  spațial public. Am convingerea că mândria de a fi aiudean s-a păstrat, așa cum știu că această mândrie are dreptul de a căpăta și consistența unui proiect al dezvoltării.

Partidul aiudenilor în  așteptarea unei administrații locale dedicate  lor  au  fost  și  sunt  preocuparea mea. Nu voi consuma nicio picătură de energie în jocuri politicianiste, de multe ori josnice și sterile. Cu atât mai mult cu cât PSD, cu același candidat dintotdeauna, ar fi primul interesat ca la Aiud, orice  alt candidat  pentru funcția de primar să fie unul ușor de învins.  Am înțeles și eu și aiudenii că  energia unei administrații locale trebuie definitiv decapușată și în întregime dedicată cetățeanului. Anul 2016 este anul în care șansa de a face această schimbare trebuie să mobilizeze oamenii cetății la Aiud și oriunde în Romania.

Citește și: Oana Badea: Plec la Aiud de la 3.500 de voturi

Reamintesc ceea ce am afirmat întotdeauna, cel mai important sondaj este votul. 3488 de voturi, obținute în alegerile locale din 2012, o treime din total, este punctul de plecare pentru mine.

Participăm atunci în alegerile locale după exercitarea unui mandat de secretar de stat în Ministerul Educației Naționale, în vremuri dificile, de criză. Atunci, doar candidatul unei alianțe efemere a reușit să obțină ceva mai multe voturi decât mine. Acest rezultat incontestabil, precum și proiectele susținute de-a lungul anilor pentru aiudeni, au făcut posibil un al doilea rezultat ce mă încurajează și obligă totodată. Sondajul realizat în toamna lui 2015 la Aiud îmi acorda prima șansă în bătălia pentru cel mai important proiect al aiudenilor, reînscrierea municipiului Aiud pe o linie a succesului, asemeni orașelor Alba Iulia, Blaj, Sebeș sau Cugir. Pe buzele fiecărui aiudean există această dorință izvorâtă dintr-o minimă și inevitabilă comparație.

Funcția de primar nu trebuie să fie o joacă a marionetelor. Tocmai de aceea, am convingerea că în 2016, aiudenii vor tăia sforile manipulării și vor alege omul potrivit la locul potrivit”, mi-a povestit Oana Badea. Mult succes, multă înțelepciune și energie îți dorim!”, a scris Andreea Paul, într-un articol postat pe site-ul stiripesurse.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani

Unirea Ziarul

Publicat

în

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani Pe orindea de zi a ședinței ordinare a consiliului local Alba Iulia din data de 29 aprilie 2024 se află proiectul de hotărâre privind indexarea cu 10,4% a taxelor și impozitelor locale pe anul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea