Rămâi conectat

Ştirea zilei

Mircea Hava: La Aiud s-a făcut un sondaj în care Oana Badea a câștigat detașat. A apărut Florea, vom mai face unul

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Oana Badea02Oana Badea a câștigat detașat un sondaj realizat de PNL în municipiul Aiud, însă, după realizarea acestuia, în cursă s-a înscris și Alin Florea, candidatul vechiului PNL, și, în consecință, se va mai realiza un sondaj, a spus, vineri, copreședintele PNL Alba Mircea Hava la radio Unirea FM. 

Astfel, la Aiud candidatul va fi ales în urma celui de-al doilea sondaj și cel mai bine plasat, între Florea și Badea, va fi candidatul PNL-ului, a afirmat Hava.

”La Aiud s-a făcut un sondaj în care Oana Badea a fost detașată, dar nu s-a făcut cu domnul
Florea. Dânsul nu a fost atunci pus în sondaj. Pentru că nu se știa… acestea sunt niște chestiuni de grădiniță, dar accept. Vom mai face încă un sondaj la Aiud. Cine are un punct în plus va fi alin floreacandidatul nostru. Deci valoarea și numai valoarea”, a afirmat Mircea Hava.

Actualul primar, Horațiu Josan, nu va mai candida.

Primarul municipiului Alba Iulia a spus că PNL caută candidații cei mai bine plasați, nu pe cei care ”sunt prieteni cu mine sau cu nu știu cine, nu candidații care au făcut parte din fostul PDL sau vechiul PNL”.

În ceea ce privește candidatul la municipiul Sebeș, Mircea Hava a spus, din nou, că va candida Dorin Nistor care, în urma unui sondaj, a fost cotat aproape dublu și față de actualul primar, Alexandru Dăncilă (PSD).

Citește și Hava a spus STOP controverselor: ”Dorin Nistor e candidat la Sebeș; Eu sunt președintele și eu am decis”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea