Caravana recrutarii BOSCH ajunge, din nou, la Aiud!

Compania BOSCH – Blaj (jud. Alba) organizeaza in perioada 22 iunie – 27 iulie, in fiecare zi de joi,  sesiuni de interviuri in orasul Aiud, prin care vizează promovarea oportunităţilor de carieră din cadrul locației BOSCH din Blaj.

BOSCH Blaj angajeaza din zona Aiud:

  • Mecanici
  • Electricieni
  • Sculeri Matriteri
  • Operatori CNC

Sunt așteptați si absolvenți de studii UNIVERSITARE tehnice, în domeniile mecanică, electromecanică, electrică, electronică, automatizări.

Vino cu CV-ul tau, la Sala de Evenimente a Restaurantului Capitol din Aiud, in fiecare joi, intre orele 11.00 – 19.00.

Evenimentele din anii anteriori si mai ales cele din 2017 (Petrosani, Alba Iulia, Tarnaveni, Hunedoara, Medias, Deva) s-au bucurat de participarea unui număr mare de vizitatori, interesaţi de oportunităţile de carieră din cadrul companiei.  Caravana Recrutării BOSCH se adresează celor interesaţi să facă pasul spre o carieră de excepţie, într-o echipă talentată și motivată.

De ce te-ar interesa o cariera la BOSCH?

Pentru ca BOSCH înseamnă inovație și educație, mediu de lucru profesionist, programe pentru studenți, internship, pachet de relocare și transport dar si activități after-work oferite angajatilor prin programul Living in Blaj.

Printre beneficiile oferite angajatilor se enumera: transport asigurat, cantina in incinta fabricii cu preturi subventionate, tichete de masa, tichete cadou de Pasti si Craciun, acces la cabinetul medical din incinta fabricii si consulatii de specialitate gratuite, mediu de lucru curat si modern.

Vrei să știi mai multe? Trimite-ne un email la recrutare@bosch.com și îți răspundem în aceeași zi!

Află toate detaliile aici:

http://www.bosch-career.ro
https://www.facebook.com/boschromania/
www.boschrexroth.ro/cariera

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...