Capul de afiş: Europa – Rapid Teiuş

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Fără îndoială că derby-ul rundei a treia din Liga a IV-a se va disputa la Drâmbar, unde se vor întâlni Europa Alba Iulia şi Rapid CFR Teiuş, singurele echipe ce au acumulat maximum de puncte după 180 de minute. Dar iată ţintarul etapei: *sâmbătă  3 septembrie, ora 11.30: Cuprirom Abrud – Metalul Aiud (arbitru V. Costin Alba Iulia), FC Cugir – Viitorul Unirea (R. Lazea Aiud), Europa Alba Iulia – Rapid CFR Teiuş (Fl. Mardale Aiud); ora 17.00: CS Ocna Mureş – Viitorul Sântimbru (E. Petruş Turda), CSO Cugir – Olimpia Aiud (H. Ciucă Şpring); *duminică, 4 septembrie, ora 11.30: CIL Blaj – Dalia Sport Daia Română (Al. Vodă Alba Iulia), Arieşul Apuseni Baia de Arieş – Performanţa Alba Iulia (Sg. Popa Aiud); ora 17.00: Sportul Sebeş – Flamura Roşie Rădeşti (I. Domşa Aiud). (H.D.M.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

3 Comentarii

i....ing. 2 septembrie 2011 at 23:03

cei de la teius sa vina cu sacul ,ca il umple fane si compania(de vazut pe cine a batut teiusu in primele 2 etape)2 echipe cu pretentii sigure la retrogradare….,dar e meritul lor au 6 puncte dar nu cred ca pot emite pretentii,BAFTA TUTUROR CHIAR SI TEIUSENILOR CA EU NU TIN CU EUROPA ,DOAR CU FOTBALUL(e doar parerea mea ,poate ma insel)

cipri 3 septembrie 2011 at 13:59

la cugir surpriza etapei fc – unirea 1-3

i....ing. 4 septembrie 2011 at 14:50

E un pic de surpriza dar nu mare tinand cont ca la unirea joaca acum o mare parte din exjucatorii cu experienta de la SODA OCNA MURES. O sa vedeti pe cati o sa incurce cei din UNIREA ,pote vor fi chiar pe podium pana in iarna, si mai are si o restanta, deci momentan e pe primul loc la egalitate cu cei de la europa (pt ca nu vad cum ar putea sa piarda restanta cu olimpia aiud).

Comentariile sunt oprite