Campanie de prevenire a furturilor din locuinţe

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, în parteneriat cu Asociaţia Română pentru Tehnică de Securitate desfăşoară în această perioadă Campania naţională de prevenire a furturilor din locuinţe,  intitulată sugestiv „Un plus de siguranţă”.
Scopul campaniei este acela de informare a cetăţenilor cu privire la modalităţile de protejare a locuinţelor, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Alba împreună cu partenerii urmând a desfăşura activităţi în acest sens în municipiile Alba Iulia, Sebeş, Aiud şi Blaj, unde vor fi distribuite afişe, stikere şi pliante, mesajul preventiv urmând să ajungă la 200 imobile şi aproximativ 2000 de persoane.
Pe lângă publicul general, campania UN PLUS DE SIGURANŢĂ are ca public ţintă asociaţiile de proprietari, promovând în mod deosebit soluţiile colective de securitate, adică acele soluţii care aduc un plus de siguranţă tuturor locatarilor unui imobil: sisteme de acces în scara blocului, interfoane, sisteme de iluminat, sisteme de alarmă, monitorizare sau intervenţie în caz de nevoie.
La intrarea în scările blocurilor unde va ajunge campania va fi lipit un stiker şi se va posta un afiş, iar locatarilor li se vor introduce în cutia poştală pliante cu recomandările preventive.
Tot în cadrul acestei campanii,  asociaţiile de proprietari angrenate în derularea acesteia, pot participa la un concurs prin completarea unui formular disponibil pe site-urile www.politiaromana.ro, www.arts. org.ro şi www.evz.ro  şi  premiul se va acorda, prin tragere la sorţi, la finalul campaniei, în luna decembrie şi constă în oferirea unei soluţii de securitate pentru imobilul câştigător.
La data de 10 decembrie campania urmează a se finaliza printr-o conferinţă de presă în cadrul căreia vor fi prezentate rezultatele activităţilor desfăşurate. Un „Plus de Siguranţă” înseamnă mai puţină ignoranţă, mai puţină neglijenţă, mai puţină superficialitate!
Biroul  de Presă al IPJ Alba

USR - Alegeri parlamentare 2020
PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419