Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Bucurică intenţionează să plece de la FC Unirea

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unul dintre ultimii supravieţuitori ai echipei cu care FC Unirea a promovat în Liga 1 în 2009, Bogdan Bucurică a intrat în 1 iulie în ultimele 6 luni de contract şi poate semna cu orice echipă şi să plece gratis în ianuarie 2012, când îi expiră angajamentul. După un sezon fulminant în elită, din păcate fundaşul în vârstă de 25 ani s-a accidentat grav în mai 2010 (la un meci cu Pandurii) şi a suportat o dublă operaţie la genunchiul stâng (menisc şi ligamente). Din acest motiv a ratat vara precedentă o şansă unică de a pleca la FC Köln (ce oferea un milion de euro), ŢSKA Moscova sau Steaua lui Piţurcă. Perioada de recuperare a durat mai mult decât se preconiza iniţial, iar jucătorul de bandă stângă n-a mai evoluat deloc de la acea dată fatidică de 22 mai, care i-a deturnat cariera spre un trend negativ.
Bucurică a câştigat recent un memoriu prin care solicita achitarea celor trei salarii restante din 2010, în jur de 7000 euro, bani pe care FC Unirea trebuie să-i plătească. La primele negocieri purtate zilele trecute, propunerea conducătorilor pentru prelungirea înţelegerii a fost una deranjantă pentru jucător, jumătate din suma lunară ce o avea până în prezent. „Am discutat, dar nu mi-a convenit contractul înaintat de club. Eu ştiu ce am de făcut, problema este dacă şefii îşi vor recondiţiona poziţia. În respectivele condiţii nu semnez”, a spus Bucurică.
lCurtat de Astra Ploieşti
Jucătorul parcă logodit cu ghinionul intenţionează ca în scurt timp să regleze conturile cu echipa la care a ajuns în 2008. „Am avut destul de multă răbdare, dar nu e firesc. Dacă nu mi se achită restanţele în scurt timp, o să-mi depun memoriu pentru a deveni liber. Cu Unirea mai sunt sub contract 6 luni, e varianta să plec, sau să stau până atunci la Alba Iulia”, a afirmat jucătorul cumpărat de Unirea cu 18.000 euro. Aflat şi în vederile echipelor Dinamo sau Ceahlăul Piatra Neamţ, Bucurică poate ajunge în această vară la Astra Ploieşti, echipă ce-l curtează din iarnă şi-l aşteaptă dacă-şi rezolvă situaţia. Cum Bucurică nu este deloc dispus să accepte noua propunere albaiuliană, pentru a-i da drumul de acum, FC Unirea intenţionează să-i solicite să renunţe la suma restantă pentru a-i înmâna actele.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea