Rămâi conectat

Cultură Educație

Bilanţ la sfârşit de an

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Partida Romilor „PRO EUROPA” Sucursala judeţeană Alba, liderii din judeţ împreună cu preşedintele sucursalei, domnul Petru Ilie facem un anunţ către toţi romii din judeţul Alba ca „nu mor caii când vor cîinii, nici cîinii cînd vor stapânii. Anunţul pe care îl transmitem romilor este că ei trebuie să ştie că Partida Romilor PRO EUROPA este unicul partid puternic din România, nu ca alte partide care sunt pentru interesele lor pentru a se îmbogăţi, aşa cum este Romanii Cris, Aven Amenta, Alianţa pentru Unitatea Romilor şi alte partide care nu au făcut nimic pentru romii din ţară. Au cîştigat foarte mulţi bani prin diferite proiecte, dar la romi nu a ajuns nimic, ci doar s-au îmbogăţit ei. De când PRPE a preluat Agenţia Naţională pentru romi s-au demarat foarte multe proiecte şi s-au angajat foarte mulţi tineri romi şi români din cele 42 de judeţe care acum frecventează seminariile de la Sinaia pentru a se perfecţiona în diferite proiecte pentru ajutorarea romilor din comunităţi.
S-au demarat în anul 2010 următoarele proiecte:
1. Reţeaua naţionala a experţilor romi.
2. Participarea grupurilor vulnerabile în economia socială.
3. Acces pe piaţa muncii -O şansă pentru tine.
4 .Antreprenoriatul social -O şansă pentru comunităţile de romi.
5. Împreună pentru o societate mai bună. Acest proiect se derulează pe raza comunei Cetatea de Baltă.
Aşa ca romii din judeţul Alba şi din ţară trebuie să gândească bine atunci când se deplasează de la casele lor şi se îndreaptă spre secţiile de votare să nu voteze alte partide de români pentru ca aţi văzut că unii primari sunt buni până ce-i votaţi şi 4 ani vă ţin la distanţă. Noi suntem ţigani şi trebuie să votăm neamul nostru, aşa cum ungurii îşi votează neamul.
Înaintea celor 5 proiecte au fost demarate 9 proiecte aprobate prin hotărârea consiliului director al FRDS nr.2/VII din 14.07.2009. Proiecte demarate în localităţile Săsciori, Răchita, Jidvei, Câlnic, Blaj, Aiud, Ocna Mureş, Cetatea de Baltă”, Alba Iulia toate aceste proiecte au fost aprobate şi câştigate din localităţile amintite mai sus.
1. Drum spre o viaţă mai bună, au beneficiat Alba Iulia, Ocna Mureş, Uioara de Sus .
2. Speranţa pentru romii din Veseuş, Alba, Jidvei, Câlnic, Săsciori, Răchita.
3. Centrul de zi Princhindelul, Alba şi Blaj
4. O viaţă mai bună pentru romi, Alba şi Aiud.
Referitor la cele 5 proiecte au beneficiat de angajare 32 de persoane de etnie romă din diferite localităţi din judeţul Alba. Referitor la cele arătate mai sus ţiganii din judeţul Alba pot observa că Partida Romilor Pro Europa Sucursala judeţeană Alba a început să facă ceva pentru această etnie şi de aceea îi rugăm pe toti ţigani din judeţul Alba şi din alte judeţe la următorul recensământ să nu se mai declare români şi să se declare ceea ce sunt cu adevărat, ţigani şi să îşi voteze neamul în 2012 şi atunci le putem demostra că şi noi vom fi în pas cu lumea.
Cordonatorul celor 5 proiecte importante ale Agenţiei Naţionale pentru Romi este domnul Gherghel Cornel care este şi primvicepreşedinte al Partidei Romilor Pro Europa sucursala judeţeană Alba.
Sucursala judeţeană Alba se bucură de funcţia acordată domnului Gherghel Cornel de către preşedintele Partidei Romilor Pro Europa pe ţară şi deputat în Parlamentul României, domnul Nicolae Păun şi a domnului manager Gheorghe Ivan.
Vă mai pot informa stimaţi cetăţeni de etnie romă că viitorul preşedinte al Partidei Romilor Pro Europa, sucursala judeţeană Alba va fi numit în următorii ani Petru Sandu sau Gherghel Cornel, iar domnul Petru Ilie va rămâne pe funcţia sa ca consilier al preşedintelui Nicolae Păun pe Ardeal şi preşedinte onorific al Partidei Romilor, sucursala judeţeană Alba.
Partida Romilor, sucursala judeţeană Alba vă urează Sărbători fericite şi La Mulţi Ani!
Petru ILIE , preşedintele Partidei Romilor Pro Europa


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Din cauza catastrofei de la BAC, patru licee din județul Alba nu vor mai putea organiza admitere în clasa a IX-a

Unirea Ziarul

Publicat

în

Din cauza catastrofei de la BAC, patru licee din județul Alba nu vor mai putea organiza admitere în clasa a IX-a, din anul viitor Din cauza promovabilității foarte proaste la sesiunile de vară și de toamnă ale examenului de bacalaureat din anul 2023, 4 licee din județul Alba nu vor mai avea dreptul să organizeze […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea