Rămâi conectat

Sport

BCM Danzio Timișoara – CSU Alba Iulia 60-80 | A șasea victorie consecutivă a echipei lui Miroslav Popov

Dan HENEGAR

Publicat

în

În penultimul joc al anului, CSU Alba Iulia a învins în deplasare, pe BCM DanCSU Alba Iulia - Slovanka MB CEWL 14zio Timișoara, scor 80-60  (22-16, 21-15, 18,-23, 19-6), partida contând pentru etapa a 15-a a Ligii Naţionale de baschet feminin.

Studentele din Cetatea Marii Uniri s-au încălzit destul de greu, în primele două sferturi având un avantaj destul de subțire: 43-31. Ba mai mult, gazdele s-au impus în al treilea partial, reducând diferența.

*Diferența făcută în ultimul sfert

Cu cuțitul la os, echipa lui Miroslav Popov a apăsat pedala, s-a apărat mai organizat și în ultimele 10 minute scorul s-a dus mai aproape de realitatea dată de diferența valorică dintre oponente.

Echipa lui Miroslav Popov mai are până la finele acestui an o confruntare externă,la Târgovişte, luni, 28 decembrie, derby-ul pentru locul trei.

A fost al 6-lea joc consecutiv câştigat de studentele din Cetatea Marii Uniri, în cele trei competiţii în care este angrenată (Cupa României, campionat, CEWL).

Au marcat: Mariah King – 22,  Adriene Webb –  17, Asia Logan – 13, Sonia Ursu – 7 (și 10 recuperări), Jelena Antic -7, Vanessa Abel – 6, Stefka Miteva – 4, Elena Dincă – 2, Marta Fodor – 2.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea