Rămâi conectat

Sport

Baschet femininin: Astăzi, la ora 12.00, Rapid – CSU Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dezamăgită după derbyul pierdut în prelungiri cu campioana ICIM Arad, înfrângere ce parafează practic terminarea sezonului regulat pe ultima treaptă a podiumului, gruparea din Cetatea Marii Uniri are două jocuri lejere pentru a-şi drege moralul. Astăzi, de la ora 12.00, în deplasare cu Rapid Bucureşti (locul 11, cu 31 de puncte, 7 victorii şi 17 eşecuri) – meci contând pentru etapa a 26-a a Diviziei A de baschet feminin, respectiv sâmbătă, 10 martie, acasă cu ultima clasată BC LMK Sepsi Sfântu Gheorghe, sunt întâlnirile fără emoţii pentru Parker şi compania. CSU Alba Iulia rămâne în continuare lider al ierarhiei, cu 46 de puncte (21 de succese şi 4 înfrângeri), însă are mai multe jocuri decât CSM Târgovişte sau ICIM Arad. „O să uzităm aceste două întâlniri oficiale pentru a roda lotul, să dăm şanse jucătoarelor ce au evoluat mai puţin. Pentru întâlnirea de la Bucureşti vom deplasa un efectiv format din 12 baschetbaliste, dar cu siguranţă că o parte dintre «straniere», echipierele de bază, vor fi odihnite”, a declarat Petru Eleş, directorul sportiv al CSU Alba Iulia.
În palmaresul jocurilor directe, Rapid Bucureşti conduce cu 2-1, însă ultima confruntare, în tur, la Alba Iulia a fost câştigată de CSU, scor 81-59. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea