Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Baschet feminin, sâmbătă, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”, ora 16.00, CSU Alba Iulia – CSM Oradea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia va întâlni sâmbătă, 26 octombrie, cu începere de la ora 16.00, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”, pe CSM Oradea într-un meci din etapa a V-a a Campionatului Naţional de baschet feminin. Partida se anunță a fi un galop de sănătate pentru echipa gazdă, dar merită semnalat faptul că CSM Oradea şi-a întărit lotul şi a reuşit o victorie, cu Universitatea Cluj, obţinută după un an de zile (campionatul anterior doar eşecuri). La ultimul duel direct (scor 132-40), studentele au stabilit mai multe recorduri, respectiv cea mai mare diferenţă de puncte într-un meci, dar şi cele mai multe puncte marcate într-o dispută de o formaţie, în sezonul precedent.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Meci cu o singură variantă, victoria, pentru CSU Alba Iulia. care joacă pe teren propriu, are un lot mult mai valoros decât al orădencelor, obiective mult mai îndrăzneţe, dar și avantaj clar în întâlnirile directe. Totuși, universitarele trebuie să trateze partida cu seriozitate și concentrare, deoarece în acest debut de sezon formaţia din judeţul Bihor a reușit să transfere in extremis 4 jucătoare din SUA, pentru a-și întări lotul și a evita situaţia în care s-a aflat sezonul precedent, pe care l-a încheiat fără victorie.
În acest debut de sezon, trupa din Alba Iulia a pornit mai bine decât orădencele şi a reuşit trei victorii în patru etape (cu BCM Danzio Timișoara, CSM Târgovişte şi Rapid Bucureşti), singura înfrângere venind cu campioana ICIM Arad. De cealaltă parte, CSM Oradea are o victorie şi două înfrângeri, partida din etapa a IV-a cu BCM Danzio Timişoara fiind amânată.
În întâlnirile directe, avantajul este clar de partea echipei CSU Alba Iulia, care conduce cu scorul de 8-4, reuşind să câştige ultimele opt partide faţă în faţă. În ultima partidă disputată în campionat, CSU Alba Iulia a câştigat clar miercuri, 23 octombrie, în deplasare cu Rapid Bucureşti, scor 83-35, şi are în acest moment trei victorii şi o înfrângere după patru etape scurse din Liga Naţională de baschet feminin.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea