Rămâi conectat

Actualitate

Bărbatul din comuna Lupşa reţinut de poliţişti pentru că şi-a agresat tatăl, cercetat în stare de arest preventiv

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bărbatul din comuna Lupşa reţinut de poliţişti pentru că şi-a agresat tatăl, va fi cercetat în stare de arest preventiv.

La data de 12 decembrie 2018, bărbatul de 27 de ani, din Valea Holdorii, comuna Lupşa, reţinut de poliţişti pentru violenţă în familie, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Procurorii l-au prezentat în faţa instanţei de judecată, care a dispus cercetarea în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis un mandat  de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Informaţii de background

La data de 11 decembrie 2018, poliţiştii Postului de Poliţie Lupşa, sprijiniţi de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Baia de Arieş, au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 27 de ani, din localitatea Valea Holdorii, comuna Lupşa.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în noaptea de 09/10 decembrie 2018, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi avut discuţii în contradictoriu cu tatăl său şi   l-ar fi agresat.

 Bărbatul nu este la prima faptă de acest fel, acesta fiind cercetat sub control judiciar pentru violenţă în familie şi ameninţare, măsură dispusă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, după ce în 10 noiembrie 2018 l-ar fi agresat pe tatăl său şi l-ar fi ameninţat cu moartea şi cu incendierea locuinţei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea