Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

Banca săracilor din Cugir, tot mai aproape de pensionari

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dintr-un recent raport al reprezentanţilor Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Cugir rezultă că de anul trecut şi până în prezent mai bine de 1000 de pensionari au apelat la serviciile acestei instituţii, cererile onorate fiind de peste 14,5 miliarde de lei (vechi).
Potrivit preşedintelui CARP, Vistian Blaga, nu este zi să nu se acorde împrumuturi, iar sumele nerambursabile acordate pentru persoane bolnave cu pensii mici sau pentru decese sunt şi acestea la ordinea zilei. Numai anul trecut s-au acordat ajutoare la 135 de membri, în sumă de 250 de milioane de lei (vechi), ajutoare pentru 29 de decese, compensări la bilete de tratament pentru 21 de pensionari, iar mai mulţi membri au primit compensări pentru ochelari de vedere şi proteze dentare.
De evidenţiat rămâne o hotărâre luată recent de adunarea generală a reprezentanţilor CARP prin care membrii CARP pot sponsoriza campania „Daţi un leu pentru pensionarii săraci”, donaţii în bani pentru Spitalul  Cugir sau ajutorarea unor membri aflaţi în situaţii dificile. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea