Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

„B” de la bucuria lui Bucurică, un jucător reinventat!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prima dublă din cariera de fotbalist a jucătorului în vârstă de 25 ani s-a produs la întâiul meci ca titular al lui Bucurică în formula Unirii, după 498 de zile de la precedentul joc în care fotbalistul de bandă stângă a prins primul unsprezece. Bogdan bifase, în urma unei îndelungate perioade de indisponibilitate de aproape 16 luni (accidentare gravă în 22 mai 2010 la jocul de Liga 1, Unirea Alba Iulia – Pandurii Tg Jiu) alte două prezenţe, în acest sezon întâlnirile cu Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa. Reintrarea sa a fost una de nivel deosebit, Bucurică având rol determinant în jocul de la Severin, un jucător a cărui carieră intrase la un moment dat în pericol a demonstrat că poate să se ridice şi să facă performanţă. Două goluri ce capătă valoare de aur, primul dintre ele cu o execuţie de zile mari, au devenit rampa de lansare pentru soarta „stângaciului” revenit din propria cenuşă precum pasărea Phoenix. „Sunt foarte bucuros pentru realizările sale. Într-o discuţie privată înaintea jocului, pe undeva i-am prescris că va marca. Este un jucător exponenţial, un caracter, un profesionist desăvârşit. Sunt convins că în scurt timp o să ajungă în Liga 1, acolo unde îi este locul”, a comentat antrenorul Stelian Gherman. Bucurică a traversat o perioadă tulbure în raport cu FC Unirea, trebuind să aştepte un an până să-şi încaseze restanţele multiple, inclusiv din Liga 1. Acesta va deveni liber de contract la începutul anului viitor, în luna martie şi încă n-a semnat prelungirea înţelegerii, Astra Ploieşti stând la pândă pentru a-i obţine semnătura.
lGherman a făcut minuni
Privit cu neîncredere în momentul instalării în funcţia de antrenor principal, Stelian Gherman a făcut în scurt timp minuni pe banca tehnică a „alb-negrilor”. Cu 11 puncte strânse în 7 etape (campionatul precedent la finele turului erau 12!), tehnicianul clujean a scos până în prezent rezultate mult peste aşteptări, înjghebând o echipă din resturi şi cioburi. „Sunt foarte mulţumit de modul cum ne-am prezentat la Severin, în special de randamentul liniei mediane. Evoluţia echipei mă surprinde în mod pozitiv, băieţii au respectat sarcinile, totul a mers strună”, a declarat „principalul” unirist. „Nu ne gândim la promovare, cu toate că rezultatele ne-au dus spre locurile fruntaşe”, a mai adăugat Gherman. „Aş fi ipocrit să afirm că intuiam o victorie atât de categorică. Am încredere în echipă, dar trebuie să rămânem modeşti şi să muncim. Am obţinut un succes spectaculos, de moral care ne ajută enorm înaintea disputei dificile cu «Bătrâna Doamnă»”, a mai spus antrenorul în vârstă de 45 de ani, ce merită felicitări pentru că a mizat pe cartea câştigătoare: Bogdan Bucurică.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea