Rămâi conectat

Actualitate

Autostrada Transilvania: Ministrul Transporturilor ameninţă că lotul Cheţani– Câmpia Turzii va rămâne fără constructor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Răzvan Cuc, Ministrul Transporturilor, a ameninţat, marţi, cu rezilierea contractului antreprenorul care execută lucrările pe lotul Cheţani – Câmpia Turzii al Autostrăzii Transilvania, acesta declarându-se nemulţumit de mobilizarea din teren.

Răzvan Cuc a declarat, marţi, pe tronsonul Târgu Mureş – Câmpia Turzii al Autostrăzii Transilvania, că nu va tolera un astfel de comportament în condiţiile în care ministerul şi statul român sunt un partener onest în relaţia cu constructorii.

„La cel de-al doilea lot pe care l-am vizitat pot să spun că sunt profund nemulţumit de modul în care s-a mobilizat constructorul, miercuri va veni la directorul Neaga (de la CNAIR – n.a.) antreprenorul de pe Cheţani – Câmpia Turzii pentru a avea o discuţie foarte aplicată. A avansat faţă de ultima vizită, dar mobilizarea pe care o văd în şantier este nesatisfăcătoare, nu o să tolerez un astfel de comportament în condiţiile în care ministerul şi statul român sunt un partener onest în relaţia pe care o avem cu constructorii. Dacă nu se mobilizează, cu siguranţă vom trecem la etapa următoare, probabil reziliem contractul”, a spus Cuc.

În ceea ce priveşte lotul Iernut – Cheţani, cu o lungime de 18 kilometri, acesta ar putea fi deschis traficului în luna decembrie.

„Pe Iernut – Cheţani s-a văzut mobilizare. Vorbeam de 180 de utilaje, 400 de oameni care erau la lucru. Era furnicar, oamenii munceau. Aici vorbim de sub jumătate ce am găsit pe acel tronson. Tocmai de asta constructorul se prezintă cu explicaţii la noi. Foarte clar”, a mai spus Răzvan Cuc.

Ministrul Transporturilor a efectuat, marţi, o vizită de lucru pentru a verifica stadiul lucrărilor la Autostrada Transilvania pe tronsonul Târgu Mureş – Câmpia Turzii.

Lotul din Autostrada Transilvania dintre Câmpia Turzii, judeţul Cluj – Cheţani, judeţul Mureş, are o lungime de aproape 16 km şi este executat de asocierea SC Straco Grup SRL – SC Specialist Consulting SRL – SC Total Road SRL, având o valoare de peste 236 de milioane de lei.

Sursa: zf.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea