Rămâi conectat

Actualitate

Autostrada Sibiu – Piteşti: Licitaţia pentru secţiunea 4, suspendată pentru clarificări

Ziarul Unirea

Publicat

în

Reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au spus pentru ECONOMICA.NET că licitaţia pentru proiectarea şi execuţia secţiunii 4 Tigveni – Curtea de Argeş din Autostrada Sibiu – Piteşti se suspendă până pe 23 iulie. Prin urmare, se va stabili şi un nou termen pentru depunerea ofertelor, pentru că cel din 28 iunie nu va mai fi valabil.

„Licitaţia pentru secţiunea 4 este suspendată până pe 23 iulie pentru răspuns la clarificări şi adaptare oferte participanţi”, a explicat pentru ECONOMICA.NET Alin Şerbănescu, purtătorul de cuvânt al CNAIR.

Menţiunea privind suspendarea licitaţiei a apărut marţi, 25 iunie, în platforma de achiziţii publice SICAP.

Înainte de suspendarea procedurii, era stabilită ca dată pentru depunerea ofertelor ziua de 28 iunie.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat pe 9 martie 2019 licitaţia de „Proiectare și execuție Autostrada Sibiu – Pitești, Secțiunea 4: Tigveni – Curtea de Argeș”.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția Autostrăzii Sibiu – Pitești, Secțiunea 4: Tigveni – Curtea de Argeș (km 81+900 – km 91+761) în lungime de 9,86 km, din care 1,35 km aferenți tunelul Momaia.

Valoarea estimată a procedurii de atribuire este de două miliarde de lei, fără TVA.

În conformitate cu prevederile contractuale, durata de realizare a acestui contract este de 60 luni, din care 16 luni pentru activitatea de proiectare și 44 luni pentru execuția lucrărilor.

Perioada de garanție a lucrărilor va fi de minim 5 ani, aceasta putând fi majorată de ofertanți până la maxim 10 ani.

Termenul limita de depunere a ofertelor a fost stabilit iniţial pentru data de 14 mai 2019, însă a fost prelungit ulterior.

Autostrada Sibiu – Piteşti este o parte importantă a Coridorului 4 Pan-European, care traversează ţara de la vest la est. Aceasta este cerută şi de către Dacia – Renault, cel mai mare exportator al României.

Sursa: economica.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea