Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Aurarii neprogramaţi pentru neplata datoriilor către Fogoroşi!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Pentru CS Zlatna vine o perioadă încărcată, cu trei partide programate în 8 zile,  în fieful lanternei „roşii” AFC Odorheiu Secuiesc  marţi la ora 18.00 acasă cu Gloria II Bistriţa şi vinerea viitoare deplasare la Gaz Metan II Mediaş. Aurarii clasaţi pe locul 10 cu 27 puncte (minus 9) n-au fost programaţi însă pentru jocul de astăzi, unul din care se putea lua puncte, din pricina datoriilor către fostul antrenor Ştefan Fogoroşi, o sumă totală de aproximativ 5000 euro. „E problema lor şi s-o rezolve. N-aş vrea să fie excluşi din campionat, dar sunt obligaţi să plătească. Ştiau de situaţia existentă de un an de zile şi trebuiau să o clarifice într-un fel sau altul”, a apreciat Ştefan Fogoroşi, fostul tehnician al grupării de pe Ampoi în stagiunea trecută, care nu a acceptat o reeşalonare a restanţelor.
CS Zlatna amenintaţă de la începutul returului cu o asemenea sancţiune va pierde acest meci la „masa verde” cu 0-3 şi dacă nu-şi va achita datoriile până marţi riscă o a doua neprogramare şi implicit excluderea din campionat! „E o veste total neplăcută, nu m-am mai lovit de aşa ceva. Sunt foarte supărat din acest motiv, îmi pare rău că s-a întâmplat să fim neprogramaţi”, a comentat antrenorul Ion Ilie. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Adu Academy Șona (iarăși „manita” Macarie), CS Ocna Mureș și Voința Stremț – victorii nete! ”Lanterna roșie” s-a predat rapid la Galtiu!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 28-a: Adu Academy Șona, CS Ocna Mureș și Voința Stremț – victorii nete! Ionuț Macarie – iarăși „manita”, FC Lopadea Nouă, ”lanterna roșie” s-a predat rapid la Galtiu! CIL Blaj – Energia Săsciori 3-1 (2-1) Campioana stagiunii a reușit o nouă victorie, în derby-ul rundei, revenind de la 0-1 contra revelației […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea