Rămâi conectat

Sport

Atleţi de la AC „Mica Romă” calificaţi la Campionatele Mondiale

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Într-o reuniune atletică selectă onorată de prezenţa domnului Frank Dick, preşedintele asociaţiei europene de antrenori, la Constanţa s-au desfăşurat Campionatele Internaţionale de Atletism ale României. Atletul Adrian Dordea (foto, AC „Mica Romă” Blaj) a reuşit o extraordinară performanţă în proba de 3000 metri, locul 7, cu rezultatul 8:44.50, realizându-şi implicit baremul de calificare atât pentru Campionatul Mondial de Juniori II din 6-10 iulie, la Lille în Franţa cât şi pentru Festivalul Olimpic al Tineretului European din 24-29 iulie, programat la Trabzon, în Turcia. Tot în această competiţie a mai luat startul şi Dana Loghin (dublă legitimare CSŞ Mediaş – AC „Mica Romă” Blaj) în proba de 1500 metri, timpul de 4:28,70 însemnând locul 4 şi implicit bifarea baremului de calificare pentru Campionatul Mondial de Juniori II  din 6-10 iulie, la Lille.
Însă Cristina Man s-a arătat foarte deranjată de neicluderea lui Dordea în lotul care va reprezenta România în Franţa. “Adrian Dordea deţine cea mai bună performanţă naţională la 3.000 de metri, dar FRA a decis să nu participe, preferând sportivi cu rezultate mai modeste! Mi-am spus punctul de vedere în faţa Federaţiei pentru că este o bătaie de joc la adresa muncii depuse”, a explicat antrenorul Cristina Man. De curând, în cadrul Campionatelor Naţionale Şcolare o altă atletă, Anca Bunea (dublă legitimare CSŞ Mediaş – AC „Mica Romă” Blaj) a reuşit să îndeplinească standardele de calificare în proba de 3000 metri atât pentru Campionatul Mondial de Juniori II  din 6-10 iulie, la Lille, Franţa cât şi pentru Festivalul Olimpic al Tineretului European din 24-29 iulie, Trabzon, Turcia. „Cu trei atleţi ce şi-au îndeplinit baremul pentru calificarea la cele mai importante competiţii internaţionale ale juniorilor 2 de anul acesta ne-am realizat, chiar depăşit obiectivele de performanţă din 2011”, a declarat Cristina Man, AC „Mica Romă” Blaj.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea