Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Atleta Bianca Molnar din Alba Iulia, locul 12 la Campionatul Mondial de juniori

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La recent încheiatele Campionate Mondiale ale cadeţilor care au avut loc la Donetsk, în Ukraina, în perioada 10-14 iulie, judeţul Alba  fost reprezentat de trei sportivi. Bianca Molnar de la Liceul Sportiv Alba Iulia – având dublă legitimare cu C.S. Unirea Alba Iulia, antrenată de prof. Gabriel Avram, a ocupat un merituos loc 12 în proba de 5.000 metri marş cu timpul de 24:38:61, îmbunătăţindu-şi cu 31 de secunde recordul personal. De menţionat că doar două sportive ale echipei României, care a numărat peste 20 de atleţi, au obţinut clasări superioare. În acest context, având în vedere şi condiţiile de pregătire de care a beneficiat Bianca, care au fost cu mult sub cele impuse de prezenţa la o astfel de competiţie, apreciem rezultatul ca fiind unul foarte bun.

La această competiţie au mai participat şi sportivii Nicolae Gorcea de la C.S.S.Blaj, având dublă legitimare cu C.S.Unirea Alba Iulia în probele de 400m (locul 40 cu timpul de 49:21), 200m (locul 44 cu timpul de 22:34 – record personal) şi ştafeta 100+200+300+400 (locul 14), precum şi Darius Cristea în proba de 2000 metri obstacole (locul 40 cu rezultatul de 6:33:22), ambii fiind pregătiţi de prof. Cristina Man.

Astăzi începe în oraşul italian Rieti, Campionatele Europene ale juniorilor mari, la această competiţie fiind prezente şi albaiuliencele Bianca Molnar şi Mihaela Acatrinei de la Liceul Sportiv Alba Iulia, cu dublă legitimare la C.S. Unirea Alba Iulia (antrenor Gabriel Avram), care vor lua startul în proba de 10.000 metri marş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea