Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

ATENȚIE: Kaufland a retras de pe raft un produs care produce reacţii alergice la copii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Kaufland a retras de pe raft un produs care produce reacţii alergice la copii. Este vorba despre Biscuiții Popular care produc reacții alergice la copii.

Biscuiții Popular de la Kaufland au fost retrași de pe raft deoarece produc reacții alergice la copii. Consumul zilnic a unei cantităţi mai mari de 140 de g din produs poate provoca reacţii alergice la cei mici. Biscuiţii sunt produşi de SC Spicul Etap SA din Roşiori de Vede, relatează News.ro.

Un întreg lot de biscuiţi ”Popular” a fost retras de la comercializare de către Kaufland, după ce s-a constatat că există depăşiri la parametrul sulfiţi.

”În urma analizelor de laborator efectuate pentru parametrul sulfiţi la lotul de biscuiţi Popular fabricat în data de 10.12. 2018, cu termen de valabilitate un an, s-a constatat depăşirea acestui parametru”, se arată ntr-un anunţ postat pe site-ul Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Persoanele care au achiziţionat acest produs sunt invitate să nu îl mai consume şi să-l ducă în magazinele Kaufland de unde l-au achiziţionat, contravaloarea produselor urmând a fi returnată.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea