ATENȚIE: Kaufland a retras de pe raft un produs care produce reacţii alergice la copii

Kaufland a retras de pe raft un produs care produce reacţii alergice la copii. Este vorba despre Biscuiții Popular care produc reacții alergice la copii.

Biscuiții Popular de la Kaufland au fost retrași de pe raft deoarece produc reacții alergice la copii. Consumul zilnic a unei cantităţi mai mari de 140 de g din produs poate provoca reacţii alergice la cei mici. Biscuiţii sunt produşi de SC Spicul Etap SA din Roşiori de Vede, relatează News.ro.

Un întreg lot de biscuiţi ”Popular” a fost retras de la comercializare de către Kaufland, după ce s-a constatat că există depăşiri la parametrul sulfiţi.

”În urma analizelor de laborator efectuate pentru parametrul sulfiţi la lotul de biscuiţi Popular fabricat în data de 10.12. 2018, cu termen de valabilitate un an, s-a constatat depăşirea acestui parametru”, se arată ntr-un anunţ postat pe site-ul Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Persoanele care au achiziţionat acest produs sunt invitate să nu îl mai consume şi să-l ducă în magazinele Kaufland de unde l-au achiziţionat, contravaloarea produselor urmând a fi returnată.

Sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Tara lui Papura Voda 22.03.2019 at 17:53

Am ajuns cobaii Europei !
Oare cate trebuie sa se mai intample ca p*limea sa se destepte si sa realizeze ca aceste lanturi nu vand altceva decat MIZERII !!!
De la produse alimentare pana la produse cosmetice, toate sunt numai mizerii, existand diferente mari calitativ intre ce gasim la noi pe rafturi si aceleasi produse in tari precum Italia, Spania, Franta etc.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...