Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Atacantul Claudiu Coltor, disputat de Viitorul Sântimbru şi Şurianu Sebeş riscă suspendarea pentru şase luni

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Război în toată regula între Viitorul Sântimbru şi Şurianu Sebeş, pretendente la promovarea în Liga a 3-a, declanşat de cazul atacantului Claudiu Coltor, fotbalist ce riscă să fie suspendat şase luni pentru dublă semnătură şi să nu mai joace deloc până la vară.coltor Surianu Sebes

Şurianu a obţinut semnătura vârfului aiudean ce a marcat de 14 ori în tur pentru liderul Viitorul Sântimbru, dar în acelaşi timp Coltor avea semnat un contract în alb cu formaţia lui Dan Comşa. Împrumutat de la Olimpia Aiud până la finele stagiunii, Coltor a acceptat provocarea venită din „Arini”, una superioară financiar, însă a deranjat prin faptul că a transmis celor de la Sântimbru că ar dori să plece la Sănătatea Cluj.

Citeşte şi: Ce lovitură pe bursa transferurilor: Coltor, golgheterul Viitorului Sântimbru, achiziționat de Șurianu Sebeș!

Subiectul va ajunge pe masa Comisiei pentru Statului Jucătorului din cadrul AJF Alba, mai ales că atât Şurianu Sebeş, cât şi Viitorul Sântimbru au înregistrat documentele aferente. „A deranjat mult cum a procedat Coltor faţă de Viitorul Sântimbru. În consecinţă are şanse mari să fie suspendat. Pe noi nu ne mai interesează„, a afirmat Adrian Hulea, preşedintele prime clasate. „Cred că am gândit bine mutarea, din punct de vedere managerialiar Coltor va evolua în retur la Şurianu„, a replicat Armando Popescu, oficialul echipei din Sebeş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea