Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Ce lovitură pe bursa transferurilor: Coltor, golgheterul Viitorului Sântimbru, achiziționat de Șurianu Sebeș!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lovitură de senzație pentru Liga a IV-a, Șurianu Sebeș achiziționându-l pe atacantul Claudiu Coltor, golgheterul contracandidaViitorul Santimbru - Energia Sasciori 55tei Viitorul Sântimbru, liderul turului!

Atacantul marcase 14 goluri în prima parte a campionatului, fiind depășit de Vali Drăgan (Șurianu Sebeș). „Coltor este un jucător pe care ni l-am dorit foarte mult! Am realizat o lovitură managerială, întrucât fotbalistul nu avea contract de profesionist, iar din 2016 este cu acte în regulă a echipei noastre. Va pleca în cantonamentul centralizat din luna februarie”, a declarat Armando Popescu, finanțatorul ocupantei locului patru.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Viitorul Sântimbru susține contrariul, s-a declanșat războiul!

L-am luat împrumut de la Olimpia Aiud pentru un an, dar în același timp a semnat un contract în alb cu noi. Dacă a semnat cu altă echipă îl privește, dar riscă să fie suspendat până la vară. E o situație mai delicată, Olimpia mi l-a împrumutat, iar noi nu puteam să-l înregistrăm în vară. Coltor este un caz închis, practic și-a bătut joc de noi„, a afirmat Adrian Hulea, președintele Viitorului Sântimbru.

Jucătorul aparținuse de Metalul Aiud, dar apoi a jucat la Olimpia Aiud pentru trei luni și i-a înștiințat pe oficialii Sântimbrului că vrea să plece în Liga a 3-a, la Sănătatea Cluj. Această mutare a declanșat un adevărat război între primele două clasate din Liga a IV-a.

Oficialii din „Arini” au profitat de faptul că fotbalistul fusese împrumutat de Olimpia Aiud la Viitorul Sântimbru, însă evolua pe bază de convenție.

Astfel, Mihai Manea va avea la dispoziție un atac de vis, format din aiudenii Val. Drăgan, P. Muntean și Cl. Coltor, toți trecuți pe la Olimpia Aiud și implicit primii doi marcatori ai Ligii a IV-a. Pe lângă Coltor, Șurianu i-a mai înregimentat pe V. Ignat, Borșoi, P. Muntean și I. Grozav (Mureșul Vințu) și G. Toma (Performanța Ighiu)

*M. Lupșan și Stănilă – la Sportul Petrești

Pe de altă parte Stănilă și M. Lupșan au ajuns la Sportul Petrești, iar Circov la Performanța Ighiu.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la locurile fruntașe. Ighienii au […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea