Rămâi conectat

Sport

Atacant care a evoluat la Pandurii Târgu Jiu și Universitatea Cluj, achiziționat de Metalurgistul Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atacatul în vârstă de 22 de ani Lemac Brian Ronald, care a jucat pentru Universitatea Cluj și Pandurii Târgu Jiu, a fost achiziționat de divizionara terță AFC Metalurgistul Cugir 1939, pentru a evolua în următorul sezon.

Brian Lemac, născut în 15 septembrie 1995, a evoluat în perioada 2015-2017 la U Cluj, iar în acest an la Pandurii Târgu Jiu. Atacantul are 1,85 și este născut în Sighetu Marmației. Contractul semnat de jucător este valabil pentru un an de zile și poate fi prelungit.

Brian este a șasea achiziție făcută de Metalurgistul Cugir în această vară. Au mai venit Tătar, Vaștag, Necșulescu, L. Tudor și G. Goronea.

Metalurgistul Cugir se reunește astăzi, 16 iulie.

Primul meci amical se va desfășura sâmbătă, 21 iulie, la Ocna Mureș, cu nou-promovata din localitate. În continuare sunt prevăzute alte 5 dispute, după cum urmează: cu FC Hunedoara (28 iulie, acasă), Sănătatea Cluj (3 august, acasă), CNS Deva (8 august, acasă), dublă cu Industria Galda, în 11 și 18 august.

Data de 15 august este liberă, în condițiile în care se așteaptă programul Cupei României, ce va debuta în 1 august, când va intra în competiție Sportul Petrești, câștigătoarea fazei județene.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea