Astăzi, sub Drăgana, Metalurgistul Cugir – FC Bistriţa | ”Alb-negrii”, deplasare la Deva şi duel cu N’Doye

metalurgistul-cugir-gaz-metan-medias-56Astăzi, de la ora 14.00, două dintre conjudeţene evoluează în eşalonul terţ, în serii diferite, formaţia de sub Drăgana pe propriul teren, în vreme ce uniriştii au deplasare la Deva.

*Metalurgistul Cugir – FC Bistriţa („Arena Cugir”). Cu două succese consecutive la activ, fără gol primit, „roş-albaştrii” îşi propun o nouă victorie, împotriva unei formaţii chinuite de probleme, în degringoladă, ce a pierdut 5 partide la rând, aflându-se pe loc retrogradabil (poziţia a 13-a, cu 7 puncte). „Noi suntem obligaţi să fim atenţi şi concentraţi la joc, nu ne interesează problemele adversarilor şi firesc că ne propunem să luăm toate punctele. Trebuie să ne respectăm pe noi şi fotbalul, întrucât niciun meci nu este simplu şi jucat dinainte”, a spus antrenorul Călin Moldovan. Din distribuţia cugireană lipsesc Vlase, D. Popa, Vezan şi Ad. Radu.

*CNS Cetate Deva – AFC Unirea 1924 Alba Iulia. La ultima deplasare din tur, tânăra formaţie albaiuliană se confruntă cu o formaţie în revenire de formă (3 victorii succesive), ce-l are pe senegalezul N’Doye în prim-plan, trupa lui Viorel Tănase trăgând nădejde într-o revenire în calculele promovării. „Întâlnim una dintre cele mai bune echipe din serie, ce are gânduri de promovare. N’Doye este un jucător mult peste nivelul eşalonului, a marcat de trei ori în două runde pentru deveni şi cu siguranţă, din acest punct de vedere, partida va fi mult mai dificilă. Pentru noi este mai important meciul cu Gloria Lunca Teuz Cermei de peste două săptămâni, dar asta nu înseamnă că nu vrem să jucăm fotbal şi să luăm puncte la Deva”, a menţionat Radu Andone. Din efectivul unirist vor absenta N. Rus şi M. Oprea – accidentaţi, Sulea – care s-a despărţit de „alb-negri”.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...