Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Astăzi se stabileşte finala Cupei României, faza judeţeană *De la ora 17.00, în semifinale: Inter Ciugud – Performanţa Ighiu şi Euro Şpring – Mureşul Vinţu de Jos

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, de la ora 17.00 sunt prevăzute partidele din cadrul semifinalelor Cupei României, faza judeţeană, ediţia 2015-2016, dintre Inter Ciugud şi Performanţa Ighiu, respectiv Euro Şpring şi Mureşul Vinţu de Jos.

Cupa Romaniei Dalia Sport Daia - Performanta Ighiu122Patru echipe situate în primele 7 locuri în ierarhia la zi a Ligii a IV-a se duelează pentru un loc în ultimul act al întrecerii „KO”, prevăzut sâmbătă, 13 iunie, probabil pe Stadionul „Cetate” din Alba Iulia. Sunt două jocuri extrem de atractive, fără vreo favorită certă, meciuri în care se vor regăsia protagoniste ale stagiunii, inclusiv primele două clasate, grupări angrenate în lupta pentru promovarea în eşalonul terţ.
*Trei combatante, neînvinse în 2015
O notă suplimentară de interes este dată de faptul că trei dintre echipele prezente din „careul de aşi” nu au pierdut în 2015, Performanţa Ighiu, Mureşul Vinţu de Jos şi Euro Şpring. Şi fără îndoială că se anunţă confruntări pe muchie de cuţit, atât la Ciugud, în fieful deţinătoarei trofeului (1-0 anul trecut, cu Dalia Sport, în finala de la Galda de Jos), cât şi la Şpring, pe terenul ambiţioasei echipe nou-promovate, calificată în premieră în această fază a întrecerii (va fi un adevărat eveniment al localităţii).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Ciugudenii au încercat, pe ultima sută de metri, să dea o adevărată bombă, prin înregimentarea lui Ioan Ovidiu Sabău (47 ani), „Moţul”, fost component al „Generaţii de aur”, însă în cele din urmă mutarea nu s-a mai concretizat.Inter Ciugud-Muresul Vintu de Jos56
*Drumul până în semifinale

În cele ce urmează vă oferim parcursul celor 4 competitoare până în semifinale: *Inter Ciugud (a jucat doar acasă): 5-1 cu Cuprirom Abrud (optimi), 1-0 cu Olimpia Aiud (sferturi); *Performanţa Ighiu: 2-0 cu CIL Blaj (optimi), 4-1 (0-0, după loviturile de departajare), la Daia Română, cu Dalia Sport (sferturi); *Euro Şpring: 5-2 la Bucerdea (faza a treia), 5-2 la Fărău (optimi), 4-2 cu Şurianu Sebeş (sferturi); *Mureşul Vinţu (a evoluat doar în deplasare): 5-1 la Lopadea Nouă (faza a treia), 3-0 la CS Ocna Mureş (optimi) şi 2-1 la Viitorul Sântimbru (sferturi).

Surianu Sebes - Euro Spring11Revenind la Liga a IV-a, în meciurile directe din actuala ediţie nu s-au înregistrat rezultate de egalitate. Astfel, Euro Şpring a produs primul eşec stagional, în tur pentru echipa condusă de Mihai Manea (3-0, la Şpring), iar Performanţa Ighiu are o dublă victorie cu elevii lui George Ciucă: 3-2 la Ciugud şi 7-1 în retur. Aşadar se anunţă două dispute în care este foarte dificil să oferi vreun pronostic.

Dar iată delegările: *Inter Ciugud (locul 7 în Liga a IV-a) – Performanța Ighiu (prima poziţie). Arbitri Ad. Damian (Blaj), D. Popa (Aiud), Fl. Moldovan (Biia); observator Aur. Lazăr (Teiuş);

*Euro Șpring (locul şase) – Mureșul Vințu de Jos (poziţia secundă). Arbitri M. Domşa (Aiud), Al. Vodă, An. Mutu (Alba Iulia); observator Şt. Borşoş (Ocna Mureş).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea