Rămâi conectat

Sport

Astăzi, ora 18.00, se încheie campionatul Ligii a 3-a *Metalurgistul Cugir – CS Oşorhei, o partidă de vacanţă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir-Soimii Pancota51Astăzi, ora 18.00, pe Stadionul „CSO”, se dispută ultima partidă a acestei ediţii în Liga a 3-a, nou-promovata de sub Drăgana Metalurgistul Cugir având întâlnire cu CS Oşorhei. Meciul este unul de vacanţă, combatantele fiind fără niciun obiectiv în acest final, după ce Şoimii Pâncota a bifat promovarea. Amfitrionii nu au mai învins din 6 mai (4-2 acasă cu CS Ineu), au strâns numai 4 remize în ultimele 5 meciuri şi se consolează amar, cu ultima treaptă a podiumului, după ce au intrat în play-off din postura de lider al seriei, cu trei puncte avans.

În distribuţia gazdelor reintră Cîrstean şi Schuller, dar va lipsi Negură – indisponibil, această confuntare fiind una care încheie un capitol pentru echipa cugireană şi anumiţi jucători. „Se spune că ultima impresie contează şi în acest context, chiar dacă, din păcate nu mai contăm în ecuaţia promovării, ne dorim să încheiem pozitiv stagiunea, cu o victorie în faţa fanilor. Săptămâna viitoare o să purtăm o discuţie în privinţa viitorului”, a declarat antrenorul Marius Opric, care nu este 100 la sută sigur în privinţa continuării colaborării.

*Se vrea continuitate pe banca tehnică

Ciudat campionat trăit de unica reprezentantă a judeţului în fotbalul românesc: un sezon regulat remarcabil, urmat de o cădere majoră în play-off, tocmai când la Cugir se visa frumos la o promovare în Liga a 2-a, astfel că sentimentul actual este unul al deziluziei. „Din punctul nostru de vedere optăm pentru continuitate. Trebuie să vorbim cu Opric în acest sens, cât de repede posibil”, a precizat preşedintele Ciprian Pahone.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea