Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Astăzi, ora 17.00, Volei Alba Blaj – Știința Bacău | Campioana României, obligată la revanșă

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Volei Alba Blaj are astăzi, de la ora 17.00, al doilea joc consecutiv în Sala “Timotei Cipariu”, cu Știința Bacău, echipă care i-a produs în urmă cu o lună, mai precis în 18 februarie, un eșec ce cântărește enorm în economia stagiunii. Deținătoarea titlului este la 5 puncte distanță de liderul CSM București, și trebuie să nu piardă niciun punct în fața formației lui Florin Grapă, pentru a continua cursa de urmărire. Blajul s-a “încălzit” cu CSM Lugoj, când a obținut a 4-a victorie consecutivă în competiția internă, un antrenament cu spectatori, menit să regleze angrenajul înaintea disputei cu gruparea din Moldova, ce nu se regăsește în faza a doua a Diviziei A1, pierzând cu același scor, 1-3, cele trei confruntări, cu CSM Tîrgoviște, Agroland Timișoara și CSM București.

La precedenta întâlnire, la Bacău, campioana și-a diminuat drastic șansele la titlu, după ce a suferit a treia înfrângere stagională! Atunci Volei Alba Blaj și-a întrerupt, tocmai când avea mai mare nevoie să nu piardă puncte, seria de 11 victorii împotriva băcăuancelor, dintre cale ultimele 5 cu același scor 3-0, pierzând după trei ani și o lună în fața Științei! Tot astăzi, dar de la ora 19.00, în cadrul etapei a 4-a din faza secundă, un alt meci important în economia stagiunii, CSM București – CSM Tîrgoviște.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Viitorul Sântimbru, în finala Cupei României, după 2-0 cu Hidro Mecanica Șugag!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru este prima finalistă a Cupei României, faza județeană, după victoria din penultimul act, la Galtiu, scor 2-0 (2-0), cu Hidro Mecanica Șugag. Finala se va disputa vineri, 14 iunie, pe „Arena Cugir”, iar cealaltă finalistă se va decide mâine în urma confruntării dintre Inter Unirea și Performanța Ighiu. În reeditarea finalei din 2016, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea