Rămâi conectat

Sport

Astăzi, ora 17.00, Sticla Arieșul Turda – Unirea Alba Iulia | Disputa vecinelor de clasament

Dan HENEGAR

Publicat

în

Astăzi, de la ora 17.00, pe Stadionul “Municipal” din Turda, se întâlnesc vecinele de clasament, Sticla Arieșul și Unirea Alba Iulia, ambele cu 22 de puncte, departajate de golaveraj.

“Alb-negrii” s-au impus în tur, pe “Cetate”, scor 2-1 (ultima înfrângere externă a Sticlei), cele două combatante fiind la egalitate peste tot, și în ierarhia jocurilor de acasă (câte 11 puncte), cât și în cea a prestațiilor din deplasare. Semieșecul din etapa trecută, 0-0 cu ultima clasată Industria Galda de Jos, a încurcat teribil pretențiile trupei lui Bicheși, ce viza să termine pe podiumul Seriei a 9-a. Amitrionii, ce au început sezonul de primăvară cu 10 puncte acumulate în 4 întâlniri, s-au împiedicat acasă de CSO Cugir în urmă cu două săptămâni, remizând ulterior cu Sănătatea Cluj, scor 3-3 (dublă Fl. Dan, ce este golgheterul seriei, cu 11 reușite), iar uniriștii au strâns 4 jocuri în care nu au pierdut (două victorii și două remize albe).

Vrem să câștigăm pentru a trece în fața adversarilor și a termina cât mai sus în clasament. Pentru a atinge acest deziderat avem nevoie de toate punctele în aceste două întâlniri rămase. Dar în același timp vrem să ne reabilităm după egalul cu Industria, o remiză neașteptată”, a precizat Adrian Bicheși. Va absenta An. David – accidentat – din formula oaspeților, care sunt în regulă după testele obligatorii din această săptămână.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Înotătorii de la LPS Alba Iulia la etapa regională a naționalelor de copii | Lorand Palfi – două medalii de argint

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii de la LPS Alba Iulia la etapa regională a naționalelor de copii, 10-11 ani | Lorand Palfi – două medalii de argint   De curând, în Bazinul Olimpic din Tg. Mureș, s-a desfășurat etapa regională a Campionatului Național de înot, copii, 10-11 ani, competiție la care au fost prezenți și 10 sportivi de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea