Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Astăzi, ora 17.00, ACS Tg. Mureș – CSU Alba Iulia | Miza, locul întâi în play-out

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, la ora 17.00, înfruntare între vecinele de ierarhie în play-out-ul Seriei 9, ACS Tg. Mureș și CS Universitatea Alba Iulia, aflate la egalitate de puncte, 27, după trei etape scurse din partea secundă a stagiunii în Liga 3 (același punctaj îl are și Avântul Reghin).

Studenții din Cetatea Marii Unrii au alternat rezultatele după principiul “una caldă, alta rece” (succes recent, 3-0 cu Avântul Reghin), în vreme ce cealaltă nou-promovată vine după două înfrângeri consecutive (precedenta întâlnire, 1-3, tot acasă, cu CS Ocna Mureș). În sezonul regular, ACS Tg. Mureș a remizat pe “Cetate”, în toamnă (1-1), și a învins în 17 martie, scor 3-1, pe teren propriu.

Ne dorim să jucăm cât mai bine posibil împotriva unui oponent împortriva căruia nu am reușit să câștigăm. Trebuie însă să evităm erorile din jocurile externe, cum a fost cu Sănătatea Cluj, și cred că este momentul să legăm două victorii, în premieră în acest campionat”, a explicat antrenorul Mihai Manea.

Lipsesc Frențiu – suspendat și Al. Albu – indisponibilitate de durată. CS Universitatea are 4 insuccese la rând pe terenuri străine, ultima victorie fiind în noiembrie, 3-2 la Ocna Mureș, în derby-ul județean, acum mai bine de 5 luni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea