Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Astăzi, ora 16.30, Naţional Sebiş – Performanţa Ighiu | Trupa lui Himcinschi caută reabilitarea în Cupa României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

National Sebis - Performanta Ighiu 4Naţional Sebiş şi Performanţa Ighiu, două dintre protagonistele Seriei a 4-a din Liga a 3-a, se înfruntă astăzi în turul al treilea al Cupei României, de la ora 16.30.

Pentru ighieni confruntarea este un prilej de reabilitare pentru dezamăgirea trăită în campionat, unde a strâns un singur punct şi a suferit umilinţa acelui 1-4 de pe „Cetate”, cu Ripensia Timişoara. Stare diametral opusă în tabăra arădeană, Naţional Sebiş având un start fulminant de stagiune, cu 3 victorii din tot atâtea jocuri (două în campionat şi alta în cupă, 3-0 în deplasare cu Ghiroda Timişoara), fără a primi gol.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Himcinschi vrea calificare

“Tratăm cu seriozitate jocul de cupă de la Sebiş şi sunt convins că în acest meci, dar şi în cele ce vor urma, o să arătăm o altă faţă, în ciuda previziunilor sumbre ale unora”, a declarat Adorian Himcinschi, antrenorul Performanţei, care la precedenta vizită la Sebiş a învins dramatic 3-2, în primăvară, într-o partidă în care în distribuţia amfitrionilor s-au regăsit Keita şi Cherecheş, acum în tabăra Performanţei. „Când spun că tratăm serios confruntarea din Cupă, astea înseamnă că mergem să ne jucăm şansele şi ne gândim la calificare. Dar în acelaşi timp vrem să pregătim jocul din campionat de la Reşiţa, să ne reabilităm şi cât de repede posibil să reuşim să ştergem imaginea din jocul cu Ripensia”, a mai menţionat Himcinschi. Performanţa a început modest stagiunea, cu un sigur punct şi un eşec usturător pe „Cetate”, cu Ripensia Timişoara, meciul de la Sebiş fiind un test împotriva unei alte pretendente la promovare. „Comparativ cu victoria noastră din primăvară de la Sebiş, datele problemei sunt total diferite, mult schimbate. Gazdele, prin prisma rezultatelor înregistrate în campioant şi în cupă, par o echipă de un nivel ridicat. De fapt, în ultimii ani, Naţional s-a aflat mai mereu în prim-planul stagiunii”, a mai spus Himcinschi, ce încearcă să modifice distribuţia tactică, tocmai pentru a produce un reviriment la nivelul prestaţiei propriei echipe.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea