Astăzi, ora 15.00, Unirea Ungheni – CS Ocna Mureș | Duelul nou-promovatelor din Seria a 9-a

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Astăzi, de la ora 15.00, se dispută întâlnirea Unirea Ungheni – CS Ocna Mureș, singura din programul etapei a 6-a a Seriei a 9-a ce va avea loc vineri.

“Soda dragă” a luat o gură mare de oxigen după ce runda precedentă a spart gheața în eșalonul terț și s-a impus în derby “de Alba” cu Unirea Alba Iulia, realizând primele puncte din acest campionat. “Abordăm încrezători acest joc întrucât am căpătat liniște în plan moral. Vrem să scoatem puncte din această dispută ce se anunță dificilă împotriva unei echipa <<grele>>, cu condiții mult peste nivelul eșalonului. Va fi greu, dar nu imposibil”, a transmis Gabriel Cotoară, antrenorul penultimei clasate, înaintea duelului nou-promovatelor. “Soda dragă” nu se poate baza pe Vaidasigan (pozitiv), Moise (în autoizolare) și Trifan (incert), în efectiv urmând a fi inclus și atacantul R. David (ultima achiziție).

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Formația din Mureș se plasează, cu 9 puncte, pe treapta a treia a podiumului, însă la precedenta evoluție internă a pierdut, 1-3, cu Unirea Dej. În anterioarele dispute cu grupări din Alba, una rece (0-1) la Cugir și una caldă (3-2 pe “Cetate”) în contul gazdelor de astăzi. La Ungheni, în luna august, CS Ocna Mureș a realizat promovarea în Liga a 3-a în urma miniturneului cu Corona Brașov și CS Gheorgheni.

Dan HENEGAR