Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Astăzi, ora 15.00, Metalurgistul Cugir – Industria Galda de Jos *Sezonul fotbalistic de primăvară debutează cu derby-ul de sub Drăgana!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir-Gloria Progresul Bistrita21Conjudeţenele Metalurgistul Cugir (locul 7 la finele turului) şi Industria Galda de Jos (locul 9) deschid sezonul fotbalistic de primăvară în Alba, cu o partidă contând pentru prima etapă a returului din Liga a 3-a, meciul urmând să se dispute astăzi de la ora 15.00 pe Stadionul „CSO”. Raportat la Seria a 5-a, zilele trecute s-a consemnat retragerea din competiţie a formaţiei Gloria Progresul Bistriţa (unde a activat Cristian Coroian), ce va pierde toate jocurile din retur, la „masa verde”, cu 0-3.
*Al. Man şi A. Câmpean, împotriva fostei echipe
În distribuţia oaspeţilor se vor regăsi Al. Man şi A. Cîmpean, ce vor fi adversari ai fostei echipe (şi golgheterul Frenţiu a fost anul trecut testat sub Drăgana). „Confruntările de asemenea gen etalează orgolii şi rivalităţi, însă în primul rând vorbim despre debutul în noul sezon. Ne propunem să pornim cu dreptul, să câştigăm primul meci din primăvară. Avem mulţi jucători noi, suferim la capitolul omogenitate, dar ne dorim să fim mai competitivi decât în tur. Industria a realizat rezultate notabile, este o echipă harnică, incomodă, care ştie ce vrea”, a declarat Cristian Coroian, „principalul” Metalurgistului Cugir. „Va fi o partidă specială, prin prisma orgoliilor locale, deşi până la urmă discutăm de o simplă întâlnire în campionat, cu trei puncte puse-n joc. Adversarii se reconstruiesc, noi încă n-am ieşit din hora retrogradării. Încercăm să luăm puncte şi mizăm pe dorinţa de a rămâne în Liga a 3-a, un atu important al nostru”, a apreciat Paul Ciucă, antrenorul Industriei, cei doi tehnicieni aflându-se în premieră oponenţi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea