Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Astăzi, ora 15.00, în Liga a 3-a, Şoimii – Metalurgistul Cugir *Pâncota – numele coşmarului pentru Marius Opric

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Etapa a 6-a a Ligii a 3-a, cu meciul Şoimii Pâncota – Metalurgistul Cugir, are o însemnătate aparte pentru Marius Opric, antrenorul Metalurgistului Cugir, ce vizitează judeţul liderului Seriei a 5-a.Va fi o întâlnire foarte dificilă, deoarece întâlnim o echipă foarte puternică, ce are în componenţă jucători care au trecut pe la Raăid, Pandurii, Tg. Mureş. Mergem însă să luptăm, să luăm punct sau puncte„, a afirmat Bogdan Petric, managerul sportiv al Cugirului.

*Lipsesc Trăşcan şi G. Goronea
Nou-promovata de sub Drăgana traversează o serie excelentă, cu 4 victorii consecutivă şi o clasare pe locul secund, la un punct în urma liderului Naţional Sebiş. Aureolaţi de acel 6-0 de senzaţie de la Turda şi de cel mai bun atac din serie, metalurgiştii încearcă să jumulească şoimii arădeni, deşi au absenţe importante din efectiv: Trăşcan (suspendat) şi G. Goronea (accidentat), şi din tabăra gazdelor lipsind experimentaţii D. Mitu şi Ad. Rusu. Şoimii Pâncota au o linie echilibrată, cu două victorii şi două eşecuri (10-4 golaveraj, locul 7). „Avem o confruntare dificilă, cu un adversar puternic, mai ales pe teren propriu, dar în acelaşi timp, arădenii nu sunt o trupă invvincibilă. Încercăm să ne continuăm seria pozitivă şi ca de obicei abordăm confruntarea la victorie”, a spus Marius Opric.
*A fost „război” la Pâncota în 10 mai
Cu siguranţă, „principalul” conjudeţenilor nu poate uita episodul petrecut în 10 mai 2013, pe Stadionul „Şoimii”, când echipa sa de atunci, FC Hunedoara (cu Trăşcan în teren) a pierdut 0-1 şi a fost scoasă total de pe turnanta bătăliei crâncene pentru promovare. Amfitrionii conduşi şi acum de Dan Cuedan, stimulaţi de Olimpia Satu Mare nu s-au predat şi finalul jocului a adus scene incredibile, bătăi iscate între forţele de ordine, jucători şi suporteri (Opric fiind suspendat atunci pentru trei etape). „Ce a fost a trecut, nu-i vorba de revanşă sau răzbunare. Viaţa merge înainte, alţii au fost în spate la ce s-a întâmplat. Sincer, nu vreau să-mi mai amintesc ce s-a petrecut la Pâncota, e un episod de care nu-mi aduc aminte cu plăcere”, a afirmat Opric. Este al doilea joc la rând disputat de Metalurgistul pe terenuri străine şi runda următoare, a 7-a, fiind petrecută departe de casă, la Baia Mare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena, mâine și sâmbătă fiind prevăzute alte două întâlniri, de la ora 20.00, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea