Rămâi conectat

Sport

Astăzi, ora 14.00, Sticla Arieșul Turda – CS Ocna Mureș | Meciul ultimelor speranțe…

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sticla Arieșul Turda (locul 8, 8 puncte) și CS Ocna Mureș (poziția a 10-a, 3 puncte), vor evolua în uvertura etapei a 10-a a Seriei a 9-a, astăzi de la ora 14.00 pe “Municipal”.

După remiza 3-3 cu Unirea Ungheni (în care au evoluat o repriză în inferioritate numerică), turdenii s-au despărțit, înaintea jocului la finele căruia vor intra în vacanță, de antrenorul Costică Olariu, în dreptul căruia s-au adunat șase etape fără victorie, cu doar două puncte acumulate. În tur, Sticla a câștigat 2-0, pe “Soda”, un moment cheie al întâlnirii fiind ratarea unui penalty de către Tudor Cristea, la scorul de 0-0. A fost prima dintre cele două victorii din toamnă, cealaltă fiind tot în Alba, la Galda de Jos (3-1, în 26 septembrie).

Criză evidentă este și în tabăra “lanternei roșii”, cu trei eșecuri consecutive (a pierdut 7 din cele 8 întâlniri disputate), ultimul, cel cu Unirea Dej (1-3, acasă), provocând multă dezamăgire ținând cont că “Soda dragă” putea lua punctele la “masa verde” dacă jocul nu se disputa. Antrenorul Gabriel Cotoară a luat în calcul chiar eventualitatea să renunțe după această înfrângere.

“Am discutat cu colaboratorii, să vedem cu vom proceda. Mai sunt două partide, le abordăm cu ce avem la îndemână. O să tragem linie la finele acestui sezon”, a punctat Cotoară. Ocnamureșenii nu pot conta în penultima apariție a anului (joacă și miercuri, la Galda de Jos), pe Socaci, R. David și Chișu (depistați pozitiv), Coltor (probleme cu serviciul), Borșoi (accidentat) și Vădan (suspendat).

La turdeni principalul favorit să preia postul de “principal” esre antrenorul Artur Podar, cel care a reușit promovarea în 2018 în eșalonul terț (fără să cunoască înfrângerea), iar pe la colțuri se vehiculează faptul că cuplul Gicu Tothăzan (fost președinte al Turdei până în vară) – Costică Olariu va ajunge în iarnă tocmai… la Ocna Mureș!

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în finala Cupei României | Revelion lângă furnale, cu Bradu și Lupu printre protagoniști!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara a reușit un rezultat de senzație, calificându-se în finala Cupei României, după semifinala de pe „Michael Klein” cu FC Voluntari. S-a declanșat Revelionul lângă furnale, pe Stadionul „Michael Klein”, după succesul de povestit peste generații. Gazdele au deschis scorul prin Manolache (20), iar D. Florea (33) a egalat, rezultat cu care s-a intrat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea