Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Astăzi, la ora 17.00: Metalurgistul Cugir – CS Ineu. Al doilea examen pentru Opric în Liga a III-a

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Două nou-promovate în eşalonul terţ se înfruntă astăzi, de la ora 17.00, în runda a doua a Seria a 5-a, pe Stadionul „Cetate” din Alba Iulia, arenă familiară ineuanilor, care aici au câştigat în iunie barajul cu Kinder Paleu. Echipa din Ţara Zarandului va fi o nucă tare pentru conjudeţeni, întrucât sub comanda antrenorului Adrian Abrudean sunt jucători experimentaţi precum fostul unirist G. Petcuţ, Bilia, Bier, Fl. Băd, eterna speranţă D. Copil, Nicolau sau Iambor.

În runda inaugurală, orădenii au remizat acasă cu FC Zalău, iar cugirenii au pierdut 1-2 la Oradea, cu CS Oşorhei. „Ne gândim doar la cele trei puncte, trebuie să învingem în acest meci, cu toate că nu ne aşteaptă o confruntare facilă”, a declarat Bogdan Petric, directorul sportiv al grupării de sub Drăgana.

Metalurgistul Cugir s-a întărit cu 5 jucători!

Dacă Negură este incert (şanse reduse să joace din pricina unei contracturi musculare), în schimb Metalurgistul Cugir a reuşit să înregimenteze alţi 5 jucători. Ultimul nou-venit este Andrei Ispas (18 ani, mijlocaş central, venit de la Şcoala „Ardealul” Cluj), care a fost legitimat în vederea acestui meci considerat pe teren propriu, alături de portarul Tiut, fundaşul Al. Man, mijlocaşul Trăşcan şi atacantul A. Cîmpean (toţi fără drept de joc în prima etapă). „Va fi o nouă partidă dificilă pentru noi,  în compania unui oponent experimentat, raportat la nivelul numelor prezente în efectiv. Nu cred că va fi un handicap faptul că jucăm la Alba Iulia, la urma urmei reprezentăm judeţul. Ca în fiecare meci, ne propunem victoria şi sper să o reuşim, să creştem nivelul prestaţiilor”, a apreciat antrenorul Marius Opric.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea