Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Astăzi, la ora 17.00, CS Oşorhei – Europa Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duel fierbinte între nou-promovate ce au obiective diametral opuse

„Lanterna roşie” Europa Alba Iulia, singura formaţie din seria a 5-a ce n-a cunoscut gustul victoriei, revine pe Stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea, arena unde a cunoscut cea mai importantă performanţă a existenţei, câştigarea barajului de promovare în Liga a 3-a, în 20 iunie, cu Vulturii Vultureni. Adversară în runda a 5-a (observator Z. Pataki Satu Mare) va fi o altă nou-promovată, CS Oşorhei (fostă Tricolorul Alparea), clasată pe poziţia a 4-a, cu 6 puncte, ce anunţă intenţii ferme de a accede în eşalonul secund. Bihorenii au un buget considerabil, mărturie fiind prezenţa pe banca tehnică a antrenorului Cosmin Bodea şi în efectiv a unor jucători experimentaţi gen cugireanul Lupaşcu, Lukacs (fost la FC Bihor şi Astra Ploieşti), sau L. Todea (ex-UTA Arad). „Nu mi-e teamă de acest meci, deşi sunt conştient de forţa oponenţilor. I-am văzut runda precedentă la Turda şi încercăm să-i surprindem. Ne aşteaptă o partidă dificilă pentru că nu reuşim să depăşim pasa nea­gră, însă sper să spargem cât de curând gheaţa. Un handicap major este faptul că venim de pe ultimul lot şi toţi adversarii te abordează în consecinţă”, a apreciat Dan Mănăilă. Dacă R. Andone (fostul tehnician) nu s-a mai prezentat la antrenamente de la înlocuirea sa, iar Apetri nu s-a antrenat întreaga săptămână (se mizează totuşi pe utilizarea sa), în schimb „europenii” au renunţat la înregimentarea portarului Cobliş (Poli Timişoara). Europa este într-un moment delicat, cu un program infernal, clasamentul arde şi în runda viitoare, la Drâmbar va poposi FC Hunedoara, grupare neînvinsă, ce a adunat maximum de puncte. (H.D.M.)

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea