Rămâi conectat

Sport

Astăzi, în Cupa României, Arieșul Mihai Viteazu – Industria Galda de Jos | Divizionara terță, cu juniorii și fără antrenor principal

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, de la ora 16.30, în turul întâi al Cupei României, faza națională, se dispută întâlnirea dintre Arieșul Mihai Viteazu (Liga a 4-a Cluj) și Industria Galda de Jos.

Spre deosebire de ediția precedentă a competiției “KO”, când divizionara terță a reușit cea mai importantă performanță din istoria clubului, calificarea în “16”-imile de finală (dispută pe teren propriu cu Petrolul Ploiești, scor 0-1), de data aceasta găldenii nu-și propun un parcurs prea lung în Cupa României, întrucât anul trecut lupta pe două fronturi a afectat evoluțiile din Liga a 3-a, retrogradarea fiind o chestiune extrem de serioasă, salvarea venind prin “înghețarea” campionatului.

În consecință, Industria va aborda acest meci ce inaugurează ediția 2020/ 2021 cu un efectiv bazat cu preponderență pe tineri, odihnindu-și majoritatea titularilor (în primul unsprezece vor fi tineri cu vârste între 16 și 19 ani), în perspectiva meciului de sâmbătă, 12 septembrie, de la Reghin, contând pentru etapa inaugurală a Ligii a 3-a. În plus, după ce Frențiu a fost depistat pozitiv, jucătorii au efectuat luni o serie de teste pentru COVID-19 (ieri se așteptau rezultatele), iar în urma anchetei epidemiologice antrenorul Paul Ciucă a intrat în izolare până în 15 septembrie (și va absenta de pe banca tehnică de la întâlnirile acestei săptămâni). Industria revine pe gazon după șase luni de pauză, singurul joc disputat în acest an fiind în 7 martie, în urmă cu 187 de zile (3-0 pe teren propriu cu CFR Cluj II).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba) *CSM Unirea Alba Iulia 2 – CIL Blaj 0-4 (0-2): Nicula (38), R. Trif (45, penalty), Tomuța (61), Borșoi (77). Liderul, a treia victorie consecutivă, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea