Rămâi conectat

Sport

Astăzi, de la ora 14.00, restanța CS Ocna Mureș – Unirea Dej | Pe “Soda”, se înfruntă extremele clasamentului!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Astăzi, de la ora 14.00, pe Stadionul “Soda” este prevăzut întânirea dintre CS Ocna Mureș și Unirea Dej, o restanță contând pentru etapa a 7-a a eșalonului terț.

Se vor înfrunta formațiile aflate la extremele ierarhiei Seriei a 9-a din Liga a 3-a, gazdele – “lanterna roșie”, cu numai 3 puncte, respectiv vizitatorii ce au preluat fotoliul de lider, cu 21 de puncte (două mai mult decât CSO Cugir, ce nu a evoluat în weekend). Meciul trebuia să se joace în urmă cu mai bine de două săptămâni, mai precis în 24 octombrie, însă n a avut loc din cauza cazurilor de coronavirus din tabăra dejeană, ce avea, atunci 20 de persoane depistate pozitiv (18 fotbaliști).

De atunci lucrurile nu am mers deloc bine pentru “Soda dragă”, care a ajuns pe ultima poziție după eșecul intern cu Avântul Reghin (1-4). În plus, amânarea derby-ului “de Alba” cu Industria Galda de Jos, ce era programat sâmbătă, a făcut ca formația condusă de Gabriel Cotoară să fie singura din serie care este obligată să mai dispute trei întâlniri până la finele sezonului (vineri, la Turda, iar apoi, în 18, restanța de la Galda de Jos). În schimb, pauza s-a dovedit extrem de prolifică pentru elevii ex-uniristului Dragoș Militaru, Unirea Dej câștigând toate cele trei întâlniri susținute: 1-0 cu CSO Cugir, 2-1 cu CS Hunedoara (ambele acasă) și 2-1 la Reghin, serie ce i-a permis să preia șefia.

Pe lângă situația precară din ierarhie, ocnamureșenii acuză înaintea întânirii probleme majore de efectiv. Astfel vor absenta Socaci, R. David  și Chișu (depistați pozitiv, Chișu – s-a retestat ieri, după ce primul rezultat a fost “incert”), Coltor (s-a angajat, nu va mai evolua în acest an)  Borșoi (accidentat), ofensiva fiind efectiv decimată.

“Știm că oaspeții sunt favoriți, iar noi avem dificultăți în alcătuirea primului unsprezece. Încercăm, cu ce avem la dispoziție, să ne batem pentru puncte și să ne apărăm șansele, așa puține câte sunt”, a declarat antrenorul Gabriel Cotoară.

Pentru a se disputa, întâlnirea are nevoie de avizul DSP Alba, iar dacă nu se va juca, CS Ocna Mureș ar câștiga la “masa verde” trei puncte imense întrucât amânarea s-a produs din cauza Unirii Dej.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea