Rămâi conectat

Cultură Educație

ASTĂZI: Concert și scenete de Crăciun susținute de elevii Colegiului Economic din Alba Iulia la Casa de Cultură a Studenților

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Casa de Cultura a Studentilor Alba IuliaCu ocazia Nașterii Domnului, elevii Colegiului Economic „Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia vor susține astăzi, de la ora 17.00, la Casa de Cultură a Studenților, un concert de colinde care va fi însoțit de un spectacol cu scenete de Crăciun.

Dorim să realizăm și în acest an un spectacol extraordinar, cu ocazia Nașterii Domnului Iisus Hristos. Așteptăm la eveniment familiile elevilor, profesorilor, dar și pe toți albaiulienii care doresc să intre în atmosfera specifică sărbătorilor”, a declarat Robert Mărginean, președintele Consiliului Școlar al Elevilor de la Economic.

Spectacolul este organizat de profesorii și elevii colegiului, în colaborare cu CȘE al elevilor și va dura aproximativ două ore, în care vor fi interpretate colinde din repertoriul românesc și internațional, și vor fi prezentate scenete legate de sărbătoarea Nașterii Domnului.

Astfel, tradiția concertului de Crăciun, realizat de membrii liceului albaiulian, continuă și anul acesta.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa

Unirea Ziarul

Publicat

în

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa La Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a avut loc săptămâna aceasta prima întâlnire oficială a Consorțiului European University for Academic Continuing Education (EU.ACE), marcând un moment semnificativ pentru cooperarea academică europeană. Inițiativa, lansată în decembrie anul trecut printr-un memorandum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea